07 / 12 / 22
- OGLAS -
NovostiNoviteti u VC Harmony kolekciji

Noviteti u VC Harmony kolekciji

- Oglas -
Vacheron Constantin manufaktura svoju Harmony kolekciju obogatila je sa deset novih modela, uključujući hronograf, turbijon i model sa kompletnim kalendarom. Harmony kolekciju odlikuju elegantna kućišta zaobljenog, blago četvrtastog oblika, sa okruglim brojčanikom. 
 
Novi model sa kompletnim kalendarom dolazi u kućištu od ružičastog zlata dimenzija 40 x 49,3 x 11 mm. Vodootporno je do 30 metara, a safirno staklo je sa obe strane. 
 
Na obodu belog brojčanika nalazi se skala sa datumima, a zaplavljena centralna kazaljka sa crvenim vrhom ukazuje na pojedinačni datum. Prikaz dana i meseca smešten je pri vrhu brojčanika, odmah ispod natpisa Vacheron Constantin. Donja polovina brojčanika rezervisana je za prikaz mesečevih mena, koji je toliko precizan da mu je podešavanje potrebno samo jednom u 122 godine. 
 
Vacheron Constantin Harmony Complete Calendar pokreće novi kućni mehanizam koji nosi oznaku 2460 QC. Radi na frekvenciji od 28.800 vibracija po času, navija se automatski i poseduje rezervu snage od 40 časova. Sastoji se od 308 komponenata i ima 27 rubina.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -