03 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiNovi Vacheronov kalibar

Novi Vacheronov kalibar

- Oglas -

Na ovogodišnjem sajmu u Ženevi Vacheron Constantin je predstavio nove modele iz popularne kolekcije Overseas, od kojih je posebno zanimljiv Overseas Chronograph s potpuno novim manufakturnim kalibrom.

Novi Vacheronov automatski kalibar 5200 sastavljen je od 263 dela. Kalibar, koji radi na frekvenciji od 28.800 vibracija na sat, ima 54 rubina, 52-časovnu rezervu snage i funkcije sati, minuta, malih sekundi, datuma i hronografa. Dvostruko kućište opruge zaštićeno je prstenom od livenog gvožđa, što garantuje otpornost na delovanje magnetnih sila. Stubično kolo, koje kontroliše pokretanje, zaustavljanje i resetovanje hronografa, ukrašeno je Vacheronovim prepoznatljivim malteškim krstom. Rotor kalibra je izrađen od 22-karatnog zlata i ukrašen ružom vetrova.

Više u narednom broju časopisa Satovi i nakit

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -