02 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiNovi Hampton

Novi Hampton

- Oglas -

Baume & Mercierova kolekcija satova Hampton ove godine slavi dvadeseti rođendan. Tim povodom na nedavno održanom SIHH-u predstavljena su dva nova modela koji, kao i njihovi prethodnici, odišu elegancijom i luksuzom. Posebnost ovih časovnika, osim njihovog tradicionalnog pravougaonog oblika, je švajcarski automatski mehanizam koji se može videti kroz safirno staklo na pozadini sata.

Čelično kućište dimenzija 31 X 47 mm tankog je i pomalo zakrivljenog profila, debljine samo 10 mm. Vodootporno je do 50 metara.

Brojčanik je beo, s prozorom datuma na 6 časova i tri kazaljke u obliku mačeva. Kao i prethodni modeli iz kolekcije Hampton, i novi imaju karakteristično ulegnuće na 3 i 9 sati koje dodatno naglašava kupolasto safirno staklo.

Sat ima dve verzije – s plavim kazaljkama, srebrnim oznakama brojeva i kaišem od crne krokodilske kože s čeličnom sigurnosnom preklopnom šnalom i verziju sa zlatnim kazaljkama i oznakama brojeva i kašem od smeđe krokodilske kože s čeličnom sigurnosnom preklopnom šnalom.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -