29 / 09 / 23
- OGLAS -
NovostiNapredne tehnologije iz Breitlinga

Napredne tehnologije iz Breitlinga

- Oglas -

Novi Breitling Exospace B55 spoj je inovacija, funkcionalnosti i performansi. Kao instrument budućnosti, Exospace B55 izrađen je po najsavremenijim tehnologijama. Kućište prečnika 46 mm napravljeno je od laganog i izuzetno otpornog titanijuma. U njemu je SuperQuartz termokompenzovani mehanizam. Punjiva baterija ima autonomiju od dva meseca.

Od naprednih funkcija Exospace B55 poseduje prikaz dve vremenske zone. Jedna se očitava na displeju, druga putem analognih kazaljki. Hronograf ima flajbek mogućnost, a elektronski tahimetar omogućava merenja prosečne brzine kretanja. Pri tom se sat jednostavno povezuje sa pametnim mobilnim telefonom, te korisnici  u svakom trenutku mogu da vide ranije sačuvana merena vremena kao i druge značajne informacije u vezi sa satom. Pored toga na satu se prikazuju obaveštenja o novim porukama, pozivima i ona s podsetnika.

U ponudi su tri verzije. Prva dolazi na atraktivnom plavom gumenom kaišu i ima plavu minutnu i satnu kazaljku. Druge dve opcije, sa crnim ili sivim gumenim kaišem, manje su upadljive.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -