22 / 07 / 24
- OGLAS -
NovostiLonginesovi satovi za Svetsko prvenstvo u skijanju

Longinesovi satovi za Svetsko prvenstvo u skijanju

- Oglas -
Povodom održavanja Svetskog prvenstva u alpskom skijanju 2017, Longines, službeni partner Međunarodnog skijaškog saveza, predstavio je dva ekskluzivna modela, muški i ženski, iz kolekcije Conquest Classic, posvećena ovom prestižnom sportskom takmičenju.
 
Muški model ima čelično kućište prečnika 42 milimetra, u njemu kuca automatski kalibar L678 (VAL 7751) s 25 rubina, 48-časovnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta, malih sekundi, hronografa, 24-časovnog prikaza vremena, datuma, dana u nedelji, meseca i prikaza mesečevih mena. Brojčanik je tamnoplave boje, a kazaljke i oznake vremena presvučene su Super-LumiNovom. Sat dolazi na čeličnoj narukvici s trostrukom sigurnosnom kopčom s dugmetom za otkopčavanje.
 
Ženski model ima čelično kućište prečnika 34 milimetra i tamnoplavi brojčanik s uvećanim arapskim brojkama i štapićastim oznakama vremena koje su, kao i kazaljke sati i minuta, presvučene Super-LumiNovom. Sat pokreće automatski kalibar L888.2 (ETA A31.L01) s 21 rubinom, 64-časovnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta, sekundi i datuma. Narukvica mu je izrađena od čelika i ima trostruku sigurnosnu kopču s dugmetom za otkopčavanje.
 
Na oba modela zadnje safirno staklo Conquest Classic FIS Alpine World Ski Championships St. Moritz ukrašeno je šarenim logom takmičenja.  
 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -