18 / 06 / 24
- OGLAS -
NovostiKLOK-01 By klokers

KLOK-01 By klokers

- Oglas -

Novi model KLOK-01 brenda klokers zamišljen je kao duhovita i vrlo zanimljiva posveta logaritmaru ili šiberu, legendarnom instrumentu bez koga je pre masovne proizvodnje jeftinih kalkulatora rešavanje složenih matematičkih zadataka bilo teško i naporno. Brend klokers svojim dizajnom zapravo oživljava sećanje na minula vremena iz kojih crpi stilske elemente, koje zatim inkorporira u moderne i razigrane satove.

Brojčanik modela KLOK-01 grafički je prikaz logaritmara, a pokazuje vreme pomoću tri diska koji se rotiraju ispod vertikalne crvene linije. Diskovi, koji označavaju sate, minute i sekunde, rotiraju se različitim brzinama, što brojčanik čini pravom simfonijom pokreta.

Integrisana lupa osigurava dobru čitljivost brojčanika. Kućište prečnika 44 mm izrađeno je od moderne smese nerđajućeg čelika i polimera, koja garantuje čvrstoću i udobnost.

klokersovi satovi se jednostavno i sigurno pričvršćuju na posebnu narukvicu (KLOK-00) koja se može nositi i zasebno.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -