24 / 07 / 24
- OGLAS -
NovostiIWC i Bredli Kuper kreirali humanitarni sat za dodelu Oskara

IWC i Bredli Kuper kreirali humanitarni sat za dodelu Oskara

- Oglas -
Švajcarska časovničarska manufaktura IWC Schaffhausen i njihov globalni ambasador, popularni holivudski glumac Bredli Kuper kreirali su unikatni sat Big Pilot’s Watch Single Piece. Sat je Kuper nosio na ovogodišnjoj dodeli filmske nagrade Oskar, a potom će ga aukcijska kuća Sotheby’s ponuditi na aukciji. Novac zarađen prodajom sata biće doniran Arrimageu, humanitarnoj organizaciji koja slepu decu uči da čitaju crteže dodirom.
Big Pilot’s Watch Single Piece (Ref. IW500923) ima zlatno kućište i tamnoplavi brojčanik, a pokreće ga manufakturni automatski kalibar 51111 sa sedmodnevnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta, sekundi, datuma i indikatora rezerve snage. Zadnji poklopac sata ukrašen je gravurom Malog princa i citatom  “It is only with the heart that one can see rightly“ (sr. „Čovek samo srcem dobro vidi“) iz knjige Antoana de Sent-Egziperija.
IWC Bradley Cooper hum sat 2019 02

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -