24 / 07 / 24
- OGLAS -
NovostiIngenieur za ljubitelje sportskih automobila

Ingenieur za ljubitelje sportskih automobila

- Oglas -

IWC Schaffhausen je u čast 74. Goodwood Members’ Meetinga izdao tri modela iz porodice satova Ingenieur: 74th Members’ Meeting at Goodwood, posvećen legendarnom događaju auto-sporta na jugu Engleske te Rudolf Caracciola i W125, oba dostupna u ograničenoj seriji od 750 primeraka. U sva tri sata nalazi se novi IWC-ov kalibar 69730.

Najizraženija karakteristika modela 74th Members’ Meeting at Goodwood, izrađenog u ograničenoj seriji od 74 primeraka, je čvrsto 42-milimetarskog kućište od ružičastog zlata. Sat s automatskim navijanjem ima rezervu snage od 46 časova, a osim kućišta, i kazaljke i igla za kaiš su napravljeni od ružičastog zlata. Na crnom brojčaniku nalaze se tri mala podbrojčanika, prozorčić za datum i tahimetarska skala na obodu, tako da brojčanik izgledom podseća na kontrolne table sportskih automobila. Donja strana kućišta napravljena je od providnog safirnog stakla, a kućište je s obe strane premazano antirefleksivnim slojem.

Još jedna veza s luksuznim automobilima je i lepo izrađen kaiš od smeđe teleće kože koji izgledom podseća na luksuznu unutrašnjost sportskih automobila.

IW380703 Ingenieur Goodwood Lifestyle back

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -