21 / 05 / 24
- OGLAS -
NovostiErardov Excellence Regulator

Erardov Excellence Regulator

- Oglas -

Sledeći dugogodišnju praksu ponude kvalitetnih satova po pristupačnim cenama, Louis Erard je kreirao novi model, Excellence Regulator, koji će predstaviti na predstojećem sajmu satova u Bazelu.

Novi sat je koncipiran kao spoj tradicionalnih i modernih elemenata. Dašak istorije donosi brojčanik sa ženevskim motivom na kome se nalazi podbrojčanik časova s rimskim brojkama, inspirisan starim instrumentima za merenje vremena, i tri plave kazaljke. Modernu stranu sata, pak, odražava „hiper“ grafički dizajn podbrojčanika sekundi. Oba podbrojčanika poprečno su povezana prečkom s unutrašnjim krugom prstena sata, čime se dobija utisak simetričnosti.

Mehanizam sata je mehanički automatski, kalibra regulatornog tipa Sellita SW 200 s kalibrom Dubois Dépraz. Funkcije modela su sati, minuti, sekunde i datum.

Kućište prečnika 42 mm izrađeno je od nerđajućeg čelika i ima safirno staklo. Sat je vodootporan do 50 metara.

Brojčanik ima verzije u beloj i crnoj boji sa ženevskim motivom. Satna kazaljka nalazi se na 12 časova, sekundna na 6 sati, dok se minutna nalazi u samom središtu. Prozor datuma nalazi se na 3 časa.

Kaiš je crni kožni s čeličnom preklopnom šnalom.

Alternativna verzija Regulatora ima mehanički automatski kalibar ETA 7753, čelično kućište i rimske brojeve za sate.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -