06 / 10 / 22
- OGLAS -
NovostiDubuisov Black Velvet

Dubuisov Black Velvet

- Oglas -

U kolekciji Velvet Diva, Roger Dubuis je na ovogodišnjem SIHH-u promovisao model Black Velvet, koji predstavlja kombinaciju kućišta i brojčanika izrađenih od ugljenika (što daje satu pomalo sportski, čak „muški“ izgled), te tradicionalnih plavih turmalina zaslužnih za prefinjenu i ženstvenu estetiku.

Kućište prečnika 36 mm i debljine 8,77 mm izrađeno je od ugljenika, materijala dvostruko lakšeg od titanijuma pa samim tim prijatnijeg za nošenje. Ram i ušice kaiša su, novom tehnikom ugradnje dragog kamenja u ugljenik, ukrašeni s čak 66 plavih turmalina, poznatih pod nazivom paraiba. Ugljenična kućišta najčešće se vezuju za muške satove pa je ugradnjom turmalina ublažena muška estetika i postignut vrlo zanimljiv i elegantan ženstven izgled. Kućište je vodootporno do 30 metara.

Više u narednom broju časopisa Satovi i nakit

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -