20 / 09 / 21
- OGLAS -
NovostiCrni Colt Chronograph Automatic Blacksteel

Crni Colt Chronograph Automatic Blacksteel

- Oglas -

Colt Chronograph Automatic Blacksteel novi je model iz Breitlingove posebne serije „crnih satova“.

Novi Colt ima robustno kućište prečnika 44 mm, izrađeno od brušenog čelika ojačanog crnim ugljeničnim slojem, što je svojstveno svim satovima iz serije Blacksteel. Rotirajući ram sata ima prepoznatljive Breitlingove „branike“ na 12, 3, 6 i 9 časova, koji, osim što omogućuju lakše okretanje rama, štite safirno staklo koje prekriva brojčanik. Sat je vodootporan do 200 metara.

Brojčanik je, kako u Breitlingu navode, „vulkanski“ crne boje i ukrašen je finim kružnim motivom. Kazaljke sati i minuta i oznake vremena presvučene su luminiscentnim slojem da bi bile vidljive u tami, a centralna kazaljka sekundi, odnosno hronografa, istaknuta je crvenom bojom. Prozorčić za datum je smešten na 3 sata, a podbrojčanici hronografa na 12, 6 i 9 časova.

Sat pokreće automatski kalibar Breitling 13 sa 25 rubina, 42-časovnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta, sekundi, datuma i hronografa. Kalibar radi na frekvenciji od 28.800 vibracija na čas i ima COSC-ov sertifikat.

Colt Chronograph Automatic Blacksteel ide uz gumeni ili high-tech platneni kaiš.


Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -