23 / 04 / 24
- OGLAS -
NovostiClifton Chronograph s crnim brojčanikom

Clifton Chronograph s crnim brojčanikom

- Oglas -

Švajcarska manufaktura Baume & Mericer predstavila je novu verziju poznatog modela Clifton Chronograph, koji ovog puta krasi crni brojčanik.

Kućište novog hronografskog Cliftona prečnika je 43 mm i debljine 14,95 mm, a izrađeno je od nerđajućeg čelika. S obe strane prekriveno je safirnim staklom otpornim na ogrebotine. Vodootporno je do 50 metara.

Na crnom brojčaniku se ističu kontrastne bele arapske brojke i oznake vremena te kazaljke presvučene rodijumom. Na 6, 9 i 12 časova nalaze se podbrojčanici hronografa, a na 3 sata veliki prozor za datum s dva zasebna otvora za datum i dan u nedelji.

Sat pokreće automatski kalibar Valjoux 7750 s 25 rubina, 48-časovnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta, sekundi, hronografa i datuma. Kalibar je ukrašen ženevskim motivom, a radi na frekvenciji od 4 Hz.

Elegantni i muževni Clifton Chronograph Black ide uz crni kožni kaiš (ref. M0A10211) ili čeličnu narukvicu (ref. M0A10212).

Baume et Mercier Clifton Chronograph 10212

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -