05 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiCat's Eye Tourbillon with Gold Bridge

Cat’s Eye Tourbillon with Gold Bridge

- Oglas -

Girard-Perregauxov novi sat Cat’s Eye Tourbillon with Gold Bridge kombinacija je glamurozne ženstvene estetike i tehničke kompleksnosti.

Ovalno kućište, dimenzija 37,3 x 32,3 x 11,64 mm, izrađeno je od belog zlata i s obe strane je prekriveno safirnim staklom. Ram sata je optočen s pedeset briljanata koji svetlucaju pri svakom pokretu ruke. Sat je vodootporan do 30 metara.

Vizuelno upečatljiv brojčanik izrađen je od prirodnog belog sedefa koji je ručno poliran i dekorisan cvetnim motivom. Zlatne kazaljke sati i minuta oblikovane su poput listova. Prepoznatljivim GP-ovim zlatnim mostom, koji je ovog puta ukrašen cvetnim motivom, na 6 časova je pričvršćen pouzdani tourbillon.

Sat pokreće manufakturni kalibar GP09700-00012 na ručno navijanje, ručno sastavljen od 174 dela. Kalibar ima 20 rubina, 70-časovnu rezervu snage i funkcije sati, minuta i tourbillona u sklopu koga se nalaze i male sekunde, a radi na na frekvenciji od 21.600 vibracija na čas.

Cat’s Eye Tourbillon with Gold Bridge ide uz crveni kaiš od aligatorske kože sa zlatnom šnalom ukrašenom s 14 briljanata.

 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -