02 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiBULOVA Joseph Bulova Collection

BULOVA Joseph Bulova Collection

- Oglas -
Kako bi odao počast osnivaču Džozefu Bulovi, ali i svom švajcarskom nasleđu, američki časovničarski brend Bulova predstavio je kolekciju Joseph Bulova Collection, inspirisanu istorijskim modelima iz dvadesetih, tridesetih i četrdesetih godina prošlog veka. 
 
Kolekcija je sastavljena od šesnaest klasičnih modela vintage stila, koji imaju okruglo, četvrtasto ili jastučasto kućište, beo, srebrn, crn ili ružičast brojčanik s istorijskim oznakama vremena i odgovarajući kožni kaiš ili čeličnu narukvicu. Kaiševi i donji poklopac kućišta ukrašeni su potpisom Džozefa Bulove. 
 
Sve modele pokreće švajcarski automatski kalibar Sellita SW200 s 26 rubina, 38-časovnom rezervom snage, frekvencijom od 28.800 vibracija na čas i funkcijama sati, minuta, sekundi i datuma. Satovi su dostupni u ograničenoj seriji od po 350 primeraka.
 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -