03 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiA. Lange & Sohne Zeitwerk Minute Repeater

A. Lange & Sohne Zeitwerk Minute Repeater

- Oglas -

Zeitwerk Minute Repeater je prvi  A. Lange & Söhneov model s mehanizmom koji odzvonjava sate, intervale od deset minuta i minute. Akustička sekvenca precizno prati digitalni prikaz vremena, kad god se mehanizam zvona aktivira pritiskom na dugme.

Kako bi unapredili kvalitet zvuka, inženjeri su preradili mehanizam do najsitnijeg detalja. Proces finog podešavanja vrlo je složen i radi se ručno, da bi se postigla savršena harmonija. Kako se zvučni ponavljač ne bi prekinuo zbog slabe rezerve snage, mehanizam je podešen tako da ne može biti aktiviran ukoliko je ona manja od 12 časova. Na indikatoru rezerve snage ovaj podeljak je označen crvenom bojom.

Mehanizam L043.5  je raskošno dekorisan i radi na frekvenciji od 18.000 vibracija na čas. Ukupna rezerva snage mehanizma je 36 sati. Kućište novog modela ima prečnik 44,2 mm, a izrađeno je od platine.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -