12 / 04 / 24
- OGLAS -
LifestyleLepota elegancije: Barbara Palvin je novi Longines ambasador!

Lepota elegancije: Barbara Palvin je novi Longines ambasador!

- Oglas -

Longines je sa zadovoljstvom poželeo dobrodošlicu Barbari Palvin, mađarskoj manekenki urođene elegancije i prirodne harizme, koja će biti promoter damskih časovnika. Njen prvi izbor je prefinjeni merač vremena Mini Dolcevita, sat za sladak život…

Rođena u Budimpešti, Barbara Palvin je već godinama u odabranoj grupi najtraženijih modela sveta. Kao muza najpoznatijih svetskih dizajnera, Barbara se prethodnih sezona redovno pojavljivala na stranicama vodećih modnih časopisa, uključujući W Magazine, V Magazine, CR Fashion Book, i-D, Wonderland, Man About Town, Lui, Maxim, Grazia i Antidote… Lepa Mađarica je takođe krasila naslovnice prestižnih izdanja Vogue, Harper’s Bazaar, Elle fashion…

Upoznajte novo lice brenda Longines

Jednako ležerna koliko i prefinjena, Barbara Palvin svakim projektom pruža osvežavajući pogled na eleganciju. To je prepoznao i marketing brenda Longines, pa je u tim globalnih ambasadora početkom marta uključio i poznatu manekenku. Viktorijin anđeo je osim po lepoti širom sveta poznat po filantropskim aktivnostima. Barbara Palvin je poseban doprinos dala u podizanju svesti o značaju čiste vode, pogotovo u svetskim regijama s oskudicom u vodu.

Longines BP lifestyle
Nova ambasadorka brenda Longines spaja svet mode i lepote sa veštinom časovničarske izrade

Kao dokazani kreativac, Barbara je takođe uključena u dizajnerske aktivnosti porodične manufakture obuće. Za razliku od glamuroznih trenutaka na svetskim modnim pistama, Barbara je u slobodno vreme strastvena čitateljka, a među prijateljima poznata je i kao ljubiteljka životinja.

Uz manekenske aktivnost Barbara je strpljivo gradi i karijeru na filmskom platnu, što je nov izazov koji je smelo prihvatila. Ona će u narednom periodu biti u društvu Dženifer Lorens (Jennifer Lawrence) koja dugo nastupa za tim ateljea Longines.

Izbor Barbare Palvin je Longines Mini Dolcevita

 Na promo materijalu zanosna Barbara nosi Mini Dolcevita, damski model kuće Longines. U pitanju je specifična referenca 200.0.75.6, koja se ističe suptilnim luksuzom i dimenzijom od 21,50 x 29 mm.

Longines BP sat
Longines Mini Dolcevita prezentuje svetlosivi brojčanik klasične lepote, okružen dijamantima

Za takav utisak dizajneri kuće Longines upotrebili su tradicionalno četvrtasto kućište, naglašeno svetlucavim dijamantima od ukupne 0,456 karata. Rafinirani brojčanik je ovom prilikom svetlosive boje, sa klasičnim rimskim oznakama na centralnim pozicijama. Mesto nadomak 6 sati popunjava kružni podbrojčanik sekundi, skladno uklopljen u ergonomiju sofisticiranog cifera. Plave kazaljke, detalj tradicionalne lepote, dodatno unapređuju očitavanje vremena. Longines Mini Dolcevita povezan je na autentični kaiš od nerđajućeg čelika. Kao alternativa tu su i kaiševi od kože, dostupni u više boja. Za rad Longines je odabrao praktični kvarcni L178 mehanizam, koji satu omogućuje vitak profil debljine svega 6,75 milimetara.

Longines BP ambijentalna
Novitet švajcarskog brenda krase dimenzije 21,50 x 29 koje prati visina od 6,75 mm

Longines Mini Dolcevita u referenci L5.200.0.75.6 košta 3.700 švajcarskih franaka.

Osnovni podaci
Brend Longines
Model Mini Dolcevita
Referenca L5.200.0.75.6
Materijal kućišta nerđajući čelik
Dimenzije kućišta 21,50 x 29,00 mm, visina 6,75 mm
Narukvica/kaiš nerđajući čelik
Vodootpornost 30 m
Mehanizam quartz L178
Cena 3.700 CHF

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -