06 / 10 / 22
- OGLAS -
NovostiSatovi koje se isplati kupiti

Satovi koje se isplati kupiti

- Oglas -

Isplati li se kupiti sat? Uvek, reći će zaljubljenici; nikad, reći će oni koje časovnici ne zanimaju. Da vam olakšamo dilemu, za ovaj broj smo zavirili u novi Katalog satova 2019. i izabrali dvanaest modela koje se zaista isplati kupiti 

Pri kupovini sata, osim na estetiku i kvalitet izrade i ime brenda, važno je obratiti pažnju i na vrednost koju kupac za svoj novac dobija. Za vas smo, zbog toga, iz našeg novog Kataloga 2019. odabrali dvanaest različitih, po našem mišljenju „best buy“ modela, koji neće preterano opteretiti vaš budžet, a zauzvrat će vam pružiti godine zadovoljstva i pouzdanog rada. Mnogo više satova renomiranih brendova, s cenama, naći ćete u novom Katalogu satova 2019. 

Pristupačan Royal Oak 

Ako ste oduvek na svojoj ruci želeli legendarni Royal Oak švajcarskog brenda Audemars Piguet, a skupocene masivne zlatne verzije s komplikacijama nisu vaš stil, izdvajamo cenovno relativno pristupačan jednostavni čelični diver Royal Oak Offshore Diver iz nove kolekcije, čija je cena 20.184 evra. Sat referentnog broja 15710ST.OO.A085CA.01 iz kolekcije Royal Oak Offshore ima kućište dimenzija 42 x 14,1 mm, izrađeno od nerđajućeg čelika i s obe strane prekriveno safirnim staklom. Bež brojčanik je ukrašen motivom Méga Tapisserie. Sat pokreće manufakturni automatski kalibar 3120 s 40 rubina, 60-časovnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta, sekundi i datuma. Kalibar radi na frekvenciji od 21.600 vibracija na čas. Kaiš je gumeni. Sat je vodootporan do 300 m. 

Više u časopisu Satovi i nakit broj 24, zima 2018.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -