21 / 04 / 24
- OGLAS -
NovostiSarpaneva Korona K0 Northern Lights

Sarpaneva Korona K0 Northern Lights

- Oglas -

Sarpaneva, mladi finski proizvođač satova, u ponudi ima nesvakidašnji dizajnirane modele. Svaki sat je osmislio  i projektovao lično osnivača kompanije Stepan Sarpanevae. Za Baselworld 2015. Sarpaneva je pripremila tri limitirane verzije Korona K0 modela. Razlika u odnosu na postojeći Korona K0 uočljiva je tek kada padne mrak: brojčanik je napravljen od materijala koji svetli u tami.

Izrađuju se u zelenoj, plavoj i ljubičastoj boji, zavisno od verzije, ali sve tri imaju kućišta od nerđajućeg čelika, dok je kod ljubičaste ono dodatno presvučeno crnim DLC premazom. Prečnik kućišta je 46 mm, visina 11,2 mm.

U satu se nalazi modifikovani Soprod A10 mehanizam, sa prikazom mesečevih mena. Radi na frekvenciji od 28.800 vibracija po času, ima rezervu snage od 42 časa.

Sarpaneva Korona K0 Northern Lights

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -