03 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiNovi Super KonTiki Chronograph

Novi Super KonTiki Chronograph

- Oglas -

Eternini satovi poznati su kao veoma izdržljivi i pouzdani, a dokaz za to je i činjenica da su ih na legendarnom putovanju od obale Perua do Polinezije na drvenom splavu nazvanom Kon-Tiki nosili i njima se služili pri navigaciji poznati norveški arheolog i etnolog Tor Hejerdal i njegovih pet kolega. U čast ovog izuzetnog podviga Eterna je pokrenula kolekciju robustnih i čvrstih sportskih satova KonTiki.

Novi dodatak u kolekciji, predstavljen na ovogodišnjem Baselworldu, je Super KonTiki Chronograph s poliranim i brušenim čeličnim kućištem dimenzija 45 mm / 50,9 mm x 16,05 mm, vodootpornim do 200 metara. Ram sata se rotira.

Brojčanik ima uvećane kazaljke i oznake vremena presvučene SuperLuminovom zbog bolje vidljivosti u tami, mali prozor za datum na 6 sati i dva podbrojčanika hronografa na 3 i 9 časova. Oznaka vremena na 12 sati ukrašena je Eterninim simbolom.

Sat pokreće Eternin manufakturni automatski kalibar 3916A sa 35 rubina, 65-časovnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta, sekundi, datuma i flyback hronografa. Kalibar radi na frekvenciji od 28.800 vibracija na čas.

Postoje verzije u crnoj i tamnoplavoj boji, a ide uz odgovarajući gumeni ili čelični kaiš.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -