21 / 04 / 24
- OGLAS -
NovostiNovi broj časopisa Satovi i nakit (leto 2021.) na kioscima!

Novi broj časopisa Satovi i nakit (leto 2021.) na kioscima!

- Oglas -

Kriza, kriza, e pa šta je!

Ne boji se… kako ide dalje…? Ma ne boji se očito niko u svetu časovničarstva, a ni mi! Ni strašna pandemija koja je pretila potpunim uništenjem gotovo svih vrednosti modernog doba, očigledno nije mogla ništa visokom časovničarstvu i satnim čudima koja se već vekovima stvaraju. Satovi su tu da ostanu, baš kao i specijalizovana izdanja, poput našeg, koja ih prate.
Stoga idemo dalje zajedno – časopis Satovi i nakit i prave časovničarske vrednosti koje predstavljamo i u ovom broju. Da ne nabrajamo sve izuzetne članke koji su se našli između korica, spomenućemo samo ekskluzivno predstavljanje veličanstvenih modela s ovogodišnjeg, nadamo se poslednjeg virtuelnog sajma Watches & Wonders, najbolje ronilačke satove, nove modele Rolexa, Pateka, Seika… i još puno toga.
Uživajte u novom broju Satova i nakita i pratite nas i dalje na našoj web stranici i na društvenim mrežama.

Novo izdanje časopisa Satovi i nakit možete poručiti preko sledećeg linka:
Satovi i nakit br.28, leto 2021.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -