29 / 09 / 23
- OGLAS -
NovostiIWC Big Pilot Patrouille Suisse

IWC Big Pilot Patrouille Suisse

- Oglas -

IWC Schaffhausen predstavio je limitiranu seriju svog Big Pilot modela u čast aerobatskog tima švajcarskog vojnog vazduhoplovstva. Ovu specijalnu verziju sata karakteriše peskareno čelično kućište sa prečnikom od 46 mm i srebrni brojčanik sa motivom sunčevih zraka. Zahvaljujući velikim oznakama i kazaljkama novi model je izuzetno pregledan. Pri „9 h“ prikazuju se tekuće sekunde, dok je prikaz rezerve snage od sedam dana postavljen pri „3 h“.

Pokreće ga kalibar sa oznakom 51011, inače najveći automatski mehanizam u ponudi ovog proizvođača. Poseduje efikasni „Pellaton“ sistem navijanja, koji omogućava ovako veliku rezervu snage. Od uticaja magnetnih polja zaštićen je kavezom od mekanog gvožđa. Na poklopcu kućišta nalazi se gravura tri Northrop F-5E Tiger II aviona, koje koristi Patrouille Suisse aerobatski tim. Biće proizvedeno svega 250 primeraka.

IWC Big Pilot Patrouille Suisse 2

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -