02 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiDe Bethuneov sat za polo

De Bethuneov sat za polo

- Oglas -

Kako bi obeležila održavanje prvog takmičenja u polu u sopstvenoj organizaciji, švajcarska manufaktura De Bethune je redizajnirala svoj poznati model DB27 i ponudila ga u ograničenoj seriji od deset primeraka.

DB27 D Polo Edition je konstruisan tako da može izdržati nagle pokrete ruke i snažne vibracije koje uzrokuju udarci palicom po lopti i razne nepogodnosti koje ovaj sport nosi. Zbog toga je robustno čelično kućište sata, prečnika 43 mm, posebno tretirano i prekriveno crnim ugljeničnim slojem da bi se povećala čvrstoća.

Osim toga, kućište je potpuno zatvoreno s obe strane; tačnije, klasični brojčanik zaštićen staklom je zamenjen crnim čeličnim „oklopom“ s dva otvora – polukružnim prstenom s rotirajućim diskom koji služi za prikaz minuta i prozorčićem koji pokazuje skočne sate. Poseban detalj na brojčaniku je medaljon s ugravirane dve palice za polo od ružičastog zlata i loptom od belog zlata.

Sat pokreće automatski kalibar S233D sa 43 rubina, petodnevnom rezervom snage, De Bethunovim patentiranim triple pare-chute sistemom zaštite od udara i funkcijama časova i minuta.

Sat ide uz kaiš od krokodilske kože.

 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -