x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Ženevski dani satova u avgustu 2020! TEMA NEDELJE

Ženevski dani satova u avgustu 2020!

Nekoliko luksuznih časovničarskih brendova odlučilo da u avgustu organizuje Ženevske dane satova – jedino predstavljanje satova u 2020. godini!

OBJAVLJENO: 16.06.2020

» Podeli na Facebooku


Sajmovi satova Baselworld i Watches and Wonders otkazani su zbog pandemije COVID-19, a sada je nekoliko luksuznih časovničarskih brendova odlučilo da u avgustu organizuje Ženevske dane satova – jedino predstavljanje satova u 2020. godini!
 
Ženevski dani satova održavaće se od 26. do 29. avgusta u hotelima u centru Ženeve, buticima i časovničarskim radionicama brendova koji su pokrenuli inicijativu, a to su: Bvlgari, Breitling, De Bethune, Gerald Genta, Girard-Perregaux, H. Moser & Cie, MB&F, Ulysse Nardin i Urwerk. Uz navedene i mnogi drugi brendovi izrazili su interesovanje za učešće u ovom neobičnom događanju.
 
Posetioce će u centru Ženeve dočekati posebna recepcija na kojoj će moći da se informišu o lokacijama brendova, večerama i prigodnim događanjima, a biće dostupna i posebna digitalna platforma – www.gva-watch-days.com – preko koje preprodavci i novinari mogu dogovarati sastanke i poslove.
 
Ženevski dani satova poštovaće sve potrebne mere za suzbijanje širenja koronavirusa.
 


OSTALE TEME NEDELJE
 • Novi Seiko s „mesečevim“ brojčanikom TEMA NEDELJE

  Novi Seiko s „mesečevim“ brojčanikom

  Snežnobeli brojčanik od porculana iz Arite, čiji je dizajn inspirisan japanskom tradicijom suigecu koja slavi sanjivi mesečev odraz u vodi, najupečatljiviji ...

  OBJAVLJENO: 26.10.2020
 • IWC-ov kultni Portugieser Chronograph u novom izdanju! TEMA NEDELJE

  IWC-ov kultni Portugieser Chronograph u novom izdanju!

  Na izložbi Watches & Wonders u Šangaju IWC Schaffhausen prvi put je predstavio kultni Portugieser Chronograph na narukvici od nerđajućeg čelika....

  OBJAVLJENO: 11.09.2020
 • Zvezde obožavaju satove TEMA NEDELJE

  Zvezde obožavaju satove

  Kluni i Omega, Bekam i Tudor, Seiko i Đoković, Pit i Breitling – samo su neki od savršenih parova zvezda i satova ...

  OBJAVLJENO: 11.05.2020

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 700 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1690 dinara.