x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

U prodaji je novi broj časopisa Satovi i nakit! TEMA NEDELJE

U prodaji je novi broj časopisa Satovi i nakit!

U ovom broju pišemo o najvažnijim časovničarskim nagradama, odnosno o satovima godine...

OBJAVLJENO: 20.12.2019

» Podeli na Facebooku


U ovom broju pišemo o najvažnijim časovničarskim nagradama, odnosno o satovima godine, i na taj način pomeramo pravu vrednost satova. Jer, satovi i brendovi koje je i ove godine nagradio ženevski žiri, poslednji su krik nauke, umetnosti i lepote. 

Posetili smo, jednu od pravih, stvarnih manufaktura – švajcarski IWC, naravno na njihov poziv i s nekoliko odabranih kolega iz sveta, među prvima i razgledali njihovu novu zgradu u Šafhauzenu. Bilo je to jedinstveno iskustvo, baš kao i prisustvovanje svečanom predstavljanju novog Chopardovog modela u Beču, u čijoj su izradi učestvovale tri generacije. S generacije na generaciju - to je moto ovog broja, ali i uopšte našeg razmišljanja o satovima. Oni su, kao i naš časopis, nešto što ne bacate čim izađe novo izdanje, nego pomno čuvate za budućnost. 
 
Uživajte zato u ovom broju i pratite nas i dalje svakodnevno na portalu www.satoviinakit.rs i na društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu.

Potražite na kioscima ili nas kontaktirajte na tel. brojeve +381 11 278 23 25, +381 11 401 86 05,+381 65 430 16 08 ili e-mail office@kronomedia.rs za poručivanje ili pretplatu.

 


OSTALE TEME NEDELJE
 • Novi Seiko s „mesečevim“ brojčanikom TEMA NEDELJE

  Novi Seiko s „mesečevim“ brojčanikom

  Snežnobeli brojčanik od porculana iz Arite, čiji je dizajn inspirisan japanskom tradicijom suigecu koja slavi sanjivi mesečev odraz u vodi, najupečatljiviji ...

  OBJAVLJENO: 26.10.2020
 • IWC-ov kultni Portugieser Chronograph u novom izdanju! TEMA NEDELJE

  IWC-ov kultni Portugieser Chronograph u novom izdanju!

  Na izložbi Watches & Wonders u Šangaju IWC Schaffhausen prvi put je predstavio kultni Portugieser Chronograph na narukvici od nerđajućeg čelika....

  OBJAVLJENO: 11.09.2020
 • Ženevski dani satova u avgustu 2020! TEMA NEDELJE

  Ženevski dani satova u avgustu 2020!

  Nekoliko luksuznih časovničarskih brendova odlučilo da u avgustu organizuje Ženevske dane satova – jedino predstavljanje satova u 2020. godini!

  OBJAVLJENO: 16.06.2020
 • Zvezde obožavaju satove TEMA NEDELJE

  Zvezde obožavaju satove

  Kluni i Omega, Bekam i Tudor, Seiko i Đoković, Pit i Breitling – samo su neki od savršenih parova zvezda i satova ...

  OBJAVLJENO: 11.05.2020

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 700 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1690 dinara.