x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Tudorov ronilački sat u retro stilu TEMA NEDELJE

Tudorov ronilački sat u retro stilu

Black Bay Fifty-Eight inspirisan je Tudorovim ronilačkim satovima iz pedesetih godina prošlog veka...

OBJAVLJENO: 07.06.2019

» Podeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Tudor Black Bay Fifty Eight 2018 Tudor Black Bay Fifty Eight 2018 Tudor Black Bay Fifty Eight 2018

Black Bay Fifty-Eight inspirisan je Tudorovim ronilačkim satovima iz pedesetih godina prošlog veka, koje je krasila velika krunica i crveni trougao na ramu.
 
Na Baselworldu 2018. Tudor je u okviru popularne kolekcije ronilačkih satova Black Bay predstavio novi model Black Bay Fifty-Eight inspirisan njegovim ronilačkim satovima iz pedesetih godina prošlog veka, pre svega legendarnom referencom 7924, poznatom i pod nazivom Big Crown, koji je dobila zbog uvećane krunice.
 
Direktna inspiracija
Osim velike krunice, novi Black Bay Fifty-Eight od izvornog modela je nasledio i kućište prečnika 39 mm, što je bila standardna veličina satova u to vreme, vodootpornost do 200 m, crveni trougao na ramu za oznaku početka ronjenja te crni brojčanik s velikim luminiscentnim kazaljkama i oznakama vremena koje su, kao poseban retro detalj, obrubljene zlatom. 

Više u Katalogu satova 2019. 


OSTALE TEME NEDELJE

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.