x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Top pet pravougaonih satova TEMA NEDELJE

Top pet pravougaonih satova

Prenosimo WatchTimeov izbor top pet pravougaonih satova.

OBJAVLJENO: 11.10.2013

» Podeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Cartier_Tank_Louis_Cartier_XL Jaeger_LeCoultre_Grande_Reverso_Ultra_Thin_Tribute_to_1931_02 Oris_Rectangular_Complication Patek_Philippe_Gondolo Richard_Mille_RM17_Extra_Flat_Tourbillon

Prenosimo WatchTimeov izbor top pet pravougaonih satova.

Jaeger-LeCoultre Grande Reverso Ultra-Thin Tribute to 1931

Reverso je savršenih dimenzija i ima dobru tradiciju, prava je ikona visokog časovničarstva. Prvi primerak sata, koji se može preokrenuti, osmišljen je tridesetih godina za igrače pola koji su hteli da zaštite kristalna stakla satova od udaraca. Geometrijska struktura sata inspirisana je Art Decoom.

Cartier Tank Louis Cartier XL

Kao i Reverso, Cartierov Tank LC XL ima prepoznatljiv tradicionalan dizajn. Jedan je od najklasičnijih satova ovog tipa i dostupan je samo u ružičastom i belom zlatu. Cartier je koristio izuzetno tanki Piageteov mehanizam za ovaj isto tako izuzetno tanki sat, debljine svega 2,1 mm.

Patek Philippe Gondolo 5200G-001

Gondolo je vrhunski pravougaoni sat, zanimljivim ga čine upravo zaobljene stranice, zbog kojih izgleda modernije, manje retro. Indikator dana i sata na 6 časova, i indikator rezerve snage od osam dana, na 12 sati, daju dinamiku sveukupnom utisku.

Richard Mille RM17 Extra Flat Tourbillon

Većina RM-ovih satova je pomalo prenaglašena, dok je ovaj RM 17 Extra Flat Tourbillon, izgleda, najjednostavniji sat u brendovoj kolekciji. Dostupan je u belom i ružičastom zlatu i u titanijumu. Tourbilonski mehanizam ima i funkciju indikatora koji pokazuje tri moguća moda sata, za navijanje, neutralan ili za nameštanje.

Oris Rectangular Complication

Oris Rectangular Complication, uprkos aligatorskom kaišu, srebrnom brojčaniku i rimskim brojevima, a zahvaljujući komplikacijama na brojčaniku, ne izgleda previše starinski. Na devet sati nalazi se brojač datuma, na šest časova druga vremenska zona i na tri sata brojač dana.


OSTALE TEME NEDELJE

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.