x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Srećni dijamanti slave rođendan TEMA NEDELJE

Srećni dijamanti slave rođendan

Legendarni Chopardov ženski sat Happy Sport ove godine slavi 25. rođendan
 

OBJAVLJENO: 13.01.2019

» Podeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Chopard Happy Sport  Close Chopard Happy Sport  Close Chopard Happy Sport  Close

Legendarni Chopardov ženski sat Happy Sport, čiji su zaštitni znak dijamanti koji razigrano plešu po brojčaniku, ove godine slavi 25. rođendan
 
Karolina Šojfele, kopredsednica cenjenog švajcarskog časovničarskog i nakitnog brenda Chopard i talentovana dizajnerka, kreirala je 1993. ženski sportski sat u tada neobičnoj kombinaciji čelika i dijamanata; on je u isto vreme bio i sofisticiran i ležeran, a mogao je da se nosi u svim prilikama i sa svim odevnim kombinacijama. Reč je, naravno, o legendarnom Chopardovom modelu Happy Sport, koji ove godine slavi „srebrni“, 25. rođendan.
 
Zaštitni znak kolekcije Happy Sport je koncept koji je Karolina Šojfele nazvala Happy Diamonds, a podrazumeva sitne dijamante smeštene između dva safirna stakla, koji pokretom ruke razigrano plešu po brojčaniku i tako odaju utisak radosti, nemira i slobode. Satovi Happy Sport su simbol nesputane ženstvenosti, nezavisnosti i slobode pokreta, a njihova svrha nije samo da pokažu vreme, već i da omoguće vlasnicama da uživaju u estetici i pokretima svetlucavih dijamanata.
 
Više od hiljadu verzija
 
Ovaj izuzetno moderan dizajn pokazao se kao vrlo zahvalan za modifikovanje i nadograđivanje pa je tokom godina proizvedeno više od hiljadu verzija sata Happy Sport – okrugli, ovalni, četvrtasti, različitih boja i materijala, sa ili bez dijamanata na ramu, ukrašeni safirima, smaragdima ili rubinima i mnogi drugi.
 
Više u časopisu Satovi i nakit broj 24, zima 2018
 


OSTALE TEME NEDELJE

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.