x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Satovi u F1 TEMA NEDELJE

Satovi u F1

Šampionat Formule 1 blisko je povezan sa satnom industrijom.

OBJAVLJENO: 03.03.2016

» Podeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Rolex_Sky-Dweller IWC_Ingenieur_AMG Hublot_Ferrari

Šampionat Formule 1 blisko je povezan sa satnom industrijom. Kompanija Rolex je 2013. godine postala globalni partner ovog šampionata, a i drugi proizvođači satova sponzorišu pojedine timove. 

 
Rolex Sky-Dweller izabran je za zvanični sat F1 šampionata. Dolazi u kućištu od 42 mm, izrađenom isključivo od plemenitih metala. Poseduje komplikaciju godišnjeg kalendara i druge vremenske zone, te je idealan izbor za svetske putnike. 
 
Jedna od novih saradnji u F1 nastala je između McLaren-Honda tima i kompanije Richard Mille. Potpisan je ugovor o sponzorstvu za narednih deset godina. Do ovoga je došlo zato što je TAG Heuer, inače dugogodišnji partner McLarena, otpočeo saradnju sa suparničkim Red Bull Racing timom.
 
IWC Schaffhausen je od 2012. godine partner Mercedes AMG Petronas tima. Iz te saradnje proizašlo je nekoliko novih modela satova inspirisanih F1 svetom.
 
Kompanija Oris ima plodnu saradnju sa Williams F1 timom, te kompletnu liniju satova pod nazivom F1 Williams.
 
Scuderia Ferrari tim udružio se sa kompanijom Hublot. Ova kuća takođe u ponudi ima Ferrari kolekciju u kojoj se ističe jedinstveni Hublot MP-05 “LaFerrari” sat. U velikoj meri inspirisan Ferrari modelima, sat se sastoji od 637 komponenti, a poseduje rezervu snage od čitavih 50 dana. 


OSTALE TEME NEDELJE

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.