x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Proslava deset godina Heart Beata TEMA NEDELJE

Proslava deset godina Heart Beata

Čuveni švajcarski brend Frederique Constant nedavno je proslavio desetu godišnjicu stvaranja svog prvog kalibra Heart Beat.

OBJAVLJENO: 06.06.2014

» Podeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Frederique_Constant_Heart_Beat_Manufacture_FC-945 Frederique-Constant-Slimline-Tourbillon-Manufacture Frederique_Constant_Slimline_Tourbillon_Manufacture_FC-980

Od predstavljanja Heart Beata 2004. do danas Frederique Constant je ostao dosledan svojoj glavnoj karakteristici, svom potpisu i patentiranom otvoru savršeno smeštenom na 6 časova. Svake godine su razvijali nove karakteristike koje su bile dodate Heart Beatu, ali uz konstantno ažuriranje i tehnički napredak izvornog modela. U veličanstvenim prostorijama ženevske fabrike u kojoj su dočekani gosti, predstavljena je luksuzna tematska izložba različitih kolekcija koja će započeti svetsku turneju u junu. Tokom zvaničnog predstavljanja brenda, ispričana je istorija od njegovog nastajanja kao i deset godina razvoja kalibra Frederique Constanta, koji oduševljava kupce širom sveta. Izvršni direktor i saosnivač brenda, Peter Stas, prisutnima je istakao FC-ovu ovogodišnju proizvodnju od preko 135.000 satova od kojih 18.000 ima mehanizam na ručno navijanje.
Frederique Constant je ovim povodom predstavio i dva nova sata. Heart Beat Manufacture Silicium FC-942 je napravljen u 188 primeraka od 18-karatnog ružičastog zlata a od platine u 18 primeraka. Slimline Tourbillon Manufacture FC-980 s tamnozelenom doradom, napravljenom samo za ovu priliku, izrađen je u ograničenoj seriji od 18-karatnog ružičastog zlata u deset primeraka i u isto toliko primeraka od nerđajućeg čelika.


OSTALE TEME NEDELJE

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.