x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Prefinjen, a velik TEMA NEDELJE

Prefinjen, a velik

Manero Peripheral, popularni model nezavisnog švajcarskog brenda Carl F. Bucherer, dobio je nešto veće dimenzije, ali je zadržao elegantni dizajn...

OBJAVLJENO: 08.03.2019

» Podeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Carl F. Bucherer Carl F. Bucherer Carl F. Bucherer

Manero Peripheral, veoma popularni prefinjeni klasični model nezavisnog švajcarskog brenda Carl F. Bucherer, odsad je dostupan i u veličini od 43 milimetra.
 
Savršeno zaobljeno kućište ostalo je identično izvornom modelu iz 2016, a izrađeno je od 18-karatnog ružičastog zlata, s obe strane je zatvoreno safirnim staklom te je vodootporno do 30 metara.
 
Čist beli brojčanik ima šiljate zlatne kazaljke i oznake vremena, ulegnuti podbrojčanik malih sekundi na 6 sati i prozorčić datuma na 3 sata.
 
Sat na standardnoj frekvenciji od 28.800 vibracija na sat pokreće manufakturni automatski kalibar CFB A2050 s 33 rubina, 55-časovnom rezervom snage i funkcijama sat, minuta, malih sekundi i datuma. Posebnost ovog mehanizma ukrašenog ženevskim uzorkom jeste Buchererov periferni rotor koji se okreće u oba smera. Prednosti perifernog rotora su mogućnost izrade tanjih mehanizama a samim tim i kućišta, te potpuno otkrivanje mehanizma kako bi vlasnici mogli nesmetano da uživaju u njihovom radu i estetici.
 
Manero Peripheral 43 mm (ref. 00.10921.03.23.01) dolazi na bež kaišu od aligatorske kože, koji satu daje dodatnu notu sofisticiranosti i elegancije.

Više u časopisu Satovi i nakit broj 24, zima 2018.


OSTALE TEME NEDELJE
 • Seiko sa Đokovićevim potpisom TEMA NEDELJE

  Seiko sa Đokovićevim potpisom

  Astron Novak Djokovic Limited Edition je deo nove serije Executive Sports, zamišljene kao kolekcije sportskih satova elegantnog dizajna, koji se mogu ...

  OBJAVLJENO: 16.05.2019
 • Moderni sat koji prkosi gravitaciji TEMA NEDELJE

  Moderni sat koji prkosi gravitaciji

  Defy Zero G je novi Zenithov sat hrabrog dizajna, koji pokreće legendarni kalibar El Primero...

  OBJAVLJENO: 03.05.2019
 • Sportska elegancija s daškom vintage stila TEMA NEDELJE

  Sportska elegancija s daškom vintage stila

  Legend Diver Watch je modernizovano izdanje legendarnih Longinesovih ronilačkih satova iz šezdesetih godina prošlog veka

  OBJAVLJENO: 25.03.2019
 • Tudorov ronilački sat u retro stilu TEMA NEDELJE

  Tudorov ronilački sat u retro stilu

  Black Bay Fifty-Eight inspirisan je Tudorovim ronilačkim satovima iz pedesetih godina prošlog veka...

  OBJAVLJENO: 15.03.2019

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.