x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Prefinjen, a velik TEMA NEDELJE

Prefinjen, a velik

Manero Peripheral, popularni model nezavisnog švajcarskog brenda Carl F. Bucherer, dobio je nešto veće dimenzije, ali je zadržao elegantni dizajn...

OBJAVLJENO: 08.03.2019

» Podeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Carl F. Bucherer Carl F. Bucherer Carl F. Bucherer

Manero Peripheral, veoma popularni prefinjeni klasični model nezavisnog švajcarskog brenda Carl F. Bucherer, odsad je dostupan i u veličini od 43 milimetra.
 
Savršeno zaobljeno kućište ostalo je identično izvornom modelu iz 2016, a izrađeno je od 18-karatnog ružičastog zlata, s obe strane je zatvoreno safirnim staklom te je vodootporno do 30 metara.
 
Čist beli brojčanik ima šiljate zlatne kazaljke i oznake vremena, ulegnuti podbrojčanik malih sekundi na 6 sati i prozorčić datuma na 3 sata.
 
Sat na standardnoj frekvenciji od 28.800 vibracija na sat pokreće manufakturni automatski kalibar CFB A2050 s 33 rubina, 55-časovnom rezervom snage i funkcijama sat, minuta, malih sekundi i datuma. Posebnost ovog mehanizma ukrašenog ženevskim uzorkom jeste Buchererov periferni rotor koji se okreće u oba smera. Prednosti perifernog rotora su mogućnost izrade tanjih mehanizama a samim tim i kućišta, te potpuno otkrivanje mehanizma kako bi vlasnici mogli nesmetano da uživaju u njihovom radu i estetici.
 
Manero Peripheral 43 mm (ref. 00.10921.03.23.01) dolazi na bež kaišu od aligatorske kože, koji satu daje dodatnu notu sofisticiranosti i elegancije.

Više u časopisu Satovi i nakit broj 24, zima 2018.


OSTALE TEME NEDELJE

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.