x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Prefinjen, a velik TEMA NEDELJE

Prefinjen, a velik

Manero Peripheral, popularni model nezavisnog švajcarskog brenda Carl F. Bucherer, dobio je nešto veće dimenzije, ali je zadržao elegantni dizajn...

OBJAVLJENO: 08.03.2019

» Podeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Carl F. Bucherer Carl F. Bucherer Carl F. Bucherer

Manero Peripheral, veoma popularni prefinjeni klasični model nezavisnog švajcarskog brenda Carl F. Bucherer, odsad je dostupan i u veličini od 43 milimetra.
 
Savršeno zaobljeno kućište ostalo je identično izvornom modelu iz 2016, a izrađeno je od 18-karatnog ružičastog zlata, s obe strane je zatvoreno safirnim staklom te je vodootporno do 30 metara.
 
Čist beli brojčanik ima šiljate zlatne kazaljke i oznake vremena, ulegnuti podbrojčanik malih sekundi na 6 sati i prozorčić datuma na 3 sata.
 
Sat na standardnoj frekvenciji od 28.800 vibracija na sat pokreće manufakturni automatski kalibar CFB A2050 s 33 rubina, 55-časovnom rezervom snage i funkcijama sat, minuta, malih sekundi i datuma. Posebnost ovog mehanizma ukrašenog ženevskim uzorkom jeste Buchererov periferni rotor koji se okreće u oba smera. Prednosti perifernog rotora su mogućnost izrade tanjih mehanizama a samim tim i kućišta, te potpuno otkrivanje mehanizma kako bi vlasnici mogli nesmetano da uživaju u njihovom radu i estetici.
 
Manero Peripheral 43 mm (ref. 00.10921.03.23.01) dolazi na bež kaišu od aligatorske kože, koji satu daje dodatnu notu sofisticiranosti i elegancije.

Više u časopisu Satovi i nakit broj 24, zima 2018.


OSTALE TEME NEDELJE
 • IWC-ov kultni Portugieser Chronograph u novom izdanju! TEMA NEDELJE

  IWC-ov kultni Portugieser Chronograph u novom izdanju!

  Na izložbi Watches & Wonders u Šangaju IWC Schaffhausen prvi put je predstavio kultni Portugieser Chronograph na narukvici od nerđajućeg čelika....

  OBJAVLJENO: 11.09.2020
 • Ženevski dani satova u avgustu 2020! TEMA NEDELJE

  Ženevski dani satova u avgustu 2020!

  Nekoliko luksuznih časovničarskih brendova odlučilo da u avgustu organizuje Ženevske dane satova – jedino predstavljanje satova u 2020. godini!

  OBJAVLJENO: 16.06.2020
 • Zvezde obožavaju satove TEMA NEDELJE

  Zvezde obožavaju satove

  Kluni i Omega, Bekam i Tudor, Seiko i Đoković, Pit i Breitling – samo su neki od savršenih parova zvezda i satova ...

  OBJAVLJENO: 11.05.2020
 • SEIKO Prospex LX SNR033 TEMA NEDELJE

  SEIKO Prospex LX SNR033

  Seiko je svoju popularnu kolekciju Prospex obogatio satovima koje pokreće patentirani automatski kalibar s kvarcnim oscilatorom Spring-Drive. 

  OBJAVLJENO: 03.04.2020

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 700 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1690 dinara.