x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Poznate ličnosti i satovi TEMA NEDELJE

Poznate ličnosti i satovi

Na crvenom tepihu redovno se mogu videti odlični satovi, kao lični izbor ili kao deo plaćene promocije.

OBJAVLJENO: 27.04.2015

» Podeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

George_Clooney_joins_OMEGA_in_Shanghai severina_2 Felix_Baumgartner_Zenith

Poznati glumci, muzičari, sportisti i ostale zvezde, imaju brojne obožavaoce koji žele da imaju istu garderobu, parfem ili sat kao njihovi idoli. Proizvođači satova to vrlo dobro znaju, pa mnoge slavne ličnosti biraju za svoje ambasadore. Tako se na crvenom tepihu redovno mogu videti odlični satovi, kao lični izbor ili kao deo plaćene promocije.

Saradnja između Omege i Džordža Klunija traje već godinama. On satove ovog proizvođača nosi na mnogim događajima, pa čak i u nekim svojim filmovima. Da ova saradnja za njega nije samo poslovne prirode, govori činjenica da je na svom venčanju nosio sat Omega De Ville Tresor.

Kao nekadašnji Bond, Pirs Brosnan je nosio Omegu, a danas je zaštitno lice male manufakture po imenu Speake-Marin.

Još jedan miljenik žena, poznati glumac Klajv Oven, viđen je sa satom Jaeger-LeCoultre Master Grande Tradition a Tourbillon. Ljubitelj časovnika ove manufakture je i legendarni Al Paćino.

Izraelski supermodel Bar Refaeli proglašena je za novo lice brenda Hublot, pa se tako pridružila impresivnoj listi dosadašnjih ambasadora ovog proizvođača satova, koju čine Kobi Brajant, Džej Zi, Dvejn Vejd, Pele, Jusejn Bolt i mnogi drugi.

IWC Schaffhausen je zajedno sa svojim ambasadorima - vozačima Formule 1, Nikom Rozbergom i Luisom Hamiltonom, dizajnirao dva modela Ingenieur Chronograph u ograničenim serijama.

Britanska zvezda Dejvid Bekam je Breitlingov ambasador. Poznati glumac Leonardo Dikaprio zaštitno je lice kompanije TAG Heuer, kao i Marija Šarapova, ali i Severina Vučković.

Zenith je podržao neustrašivog Austrijanca, Feliksa Baumgartnera, koji je 2012. skočio padobranom iz stratosfere. U njegovu čast predstavljena je ograničena serija modela Academy Cristophe Colomb.


OSTALE TEME NEDELJE
 • Ženevski dani satova u avgustu 2020! TEMA NEDELJE

  Ženevski dani satova u avgustu 2020!

  Nekoliko luksuznih časovničarskih brendova odlučilo da u avgustu organizuje Ženevske dane satova – jedino predstavljanje satova u 2020. godini!

  OBJAVLJENO: 16.06.2020
 • Zvezde obožavaju satove TEMA NEDELJE

  Zvezde obožavaju satove

  Kluni i Omega, Bekam i Tudor, Seiko i Đoković, Pit i Breitling – samo su neki od savršenih parova zvezda i satova ...

  OBJAVLJENO: 11.05.2020
 • SEIKO Prospex LX SNR033 TEMA NEDELJE

  SEIKO Prospex LX SNR033

  Seiko je svoju popularnu kolekciju Prospex obogatio satovima koje pokreće patentirani automatski kalibar s kvarcnim oscilatorom Spring-Drive. 

  OBJAVLJENO: 03.04.2020
 • U prodaji je novi broj časopisa Satovi i nakit! TEMA NEDELJE

  U prodaji je novi broj časopisa Satovi i nakit!

  U ovom broju pišemo o najvažnijim časovničarskim nagradama, odnosno o satovima godine...

  OBJAVLJENO: 20.12.2019

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.