x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

 Povoljni mehanički hronografi TEMA NEDELJE

Povoljni mehanički hronografi

Prenosimo Watchtimeov izbor top 10 hronografa iz 2013. sa kućnim mehanizmom i povoljnom cenom.

OBJAVLJENO: 24.01.2014

» Podeli na Facebooku


Breitling Transocean Chrono GMT

Breitling, specijalista za hronografe, s ovim kućnim kalibrom B01 pokazao je da se isplati uložiti trud. Cena sata s kožnim kaišom je 7560 evra.

Cartier Montre Calibre de Cartier chronographe

Cartier ima veliku ponudu satova s kućnim mehanizmom. Ovaj hronograf sa čeličnom narukvicom opremljen je kalibrom 1904-CH MC i prodaje se za 9050 evra.

Chopardova kolekcija Superfast

Chopardov Superfast Power Control dolazi s novim kalibrom Fleurier Ebauches. Chopard sada ima niz kućnih mehanizama pristupačnijih cena od dosadašnjih L.U.C. Cena ovog Chopardovog sata, s gumenim kaišem, je 7990 evra.

Glashütte Original Sixties Blue

Ova nemačka manufaktura ima veliki izbor kućnih kalibara. Novi model sata Sixties, s plavim brojčanikom, ima automatski kalibar 39-52, i prilično je dobar časovnik za cenu od 5700 evra, s kožnim kaišem. A može se nabaviti i varijanta s velikim datumom.

Jaeger-LeCoultre Master Calendar

JLC, švajcarska kuća s dugom tradicijom, proizvodi mnoštvo kalibara, uključujući i kalibar 866 koji ima Master Calendar. S kožnim kaišem, cena sata je 8450 evra.

Montblanc TimeWalker TwinFly Chronograph

Čuveni proizvođač pribora za pisanje, Montblanc, postao je ozbiljan proizvođač satova. Brend nudi nekoliko kućnih kalibara po prihvatljivoj ceni. Ovaj sat ima kalibar MB LL100, s indikatorima dve vremenske zone i fly-back hronografom. Cena sata s kožnim kaišem je 6590 evra.

Omega Seamaster Aqua Terra >15.000 Gauss

Ovaj brend nudi širok izbor jako dobrih kalibara koji imaju Omegin ekskluzivni koaksijalni zaporni sklop i novi mehanizam koji je potpuno antimagnetni. Prvi sat s ovim mehanizmom, s čeličnom narukvicom, nudi pravu vrednost za cenu od 4550 evra.

Panerai Luminor Submersible 1950 2500m 3 Days Titanio

Ovaj impresivni ronilački sat je opremljen automatskim kalibrom P.9000. S gumenim kaišem cena mu je 9200 evra.

Rolex GMT-Master II

Iako je Rolex mnogo poskupeo poslednjih godina, skoro svi njihovi modeli od čelika spadaju u jako dobru ponudu. Novi GMT iz 2013. opremljen je kućnim kalibrom 3186. Cena ovog sata s čeličnom narukvicom je 6800 evra.

Zenith Pilot GMT

Od kada je Žan-Frederik Difur preuzeo rukovođenje Zenithom, brend se vratio svojoj tradiciji pa danas ima široku ponudu odličnih i pristupačnih kućnih kalibara. Novi Pilot opremljen je kalibrom Elite 693 i cena mu je 6000 evra.

 


OSTALE TEME NEDELJE
 • Ponešto za svakoga od Tudora TEMA NEDELJE

  Ponešto za svakoga od Tudora

  Nova kolekcija Tudor Royal namenjena i muškarcima i ženama
   
   

  OBJAVLJENO: 04.02.2021
 • Pilotski sat za vojnu elitu TEMA NEDELJE

  Pilotski sat za vojnu elitu

  Pilot’s Watch Chronograph TOP GUN Edition „SFTI“ inspirisan je posebnim časovnikom Strike Fighter Tactics Instructor, koji je bio ...

  OBJAVLJENO: 11.01.2021
 • Piaget - dobitnik ovogodišnje Zlatne kazaljke TEMA NEDELJE

  Piaget - dobitnik ovogodišnje Zlatne kazaljke

  Osvajač Zlatne kazaljke (Aiguille d’Or) za najbolji sat na ovogodišnjem Grand Prix d’Horlogerie de Genève (GPHG) je ...

  OBJAVLJENO: 17.11.2020
 • SATOVI IZA GVOZDENE ZAVESE TEMA NEDELJE

  SATOVI IZA GVOZDENE ZAVESE

  Predstavljamo sve popularnije časovnike iz nekadašnjeg SSSR-a, koji su po pravilu izrađeni od vrlo kvalitetnih materijala, solidni, pouzdani, a često ...

  OBJAVLJENO: 02.11.2020

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 700 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1690 dinara.