x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Ponešto za svakoga od Tudora TEMA NEDELJE

Ponešto za svakoga od Tudora

Nova kolekcija Tudor Royal namenjena i muškarcima i ženama
 
 

OBJAVLJENO: 04.02.2021

» Podeli na Facebooku


Marljivim radom, maštovitim kreacijama, kvalitetnom izradom i pristupačnim cenama, švajcarski časovničarski brend Tudor uspešno je izašao iz senke starijeg brata Rolexa i na svetskom tržištu se pozicionirao kao jedan od najpopularnijih i najprodavanijih sportskih satnih brendova.

Njegova nova kolekcija Tudor Royal, promovisana prošlog leta, predstavlja iskorak u smeru klasike. Zamišljena je kao kombinacija sportske estetike i klasične elegancije, čime bi mogla da privuče kupce koji traže sat idealan za sve prilike - od neformalnog izlaska s prijateljima ili uobičajenog dana na poslu, do svečanih događaja čiji „dress code“ zahteva fino odelo. Kolekcija je namenjena i muškarcima i ženama.

Najupečatljiviji element sata je, bez dileme, prefinjeni nazubljeni ram koji odlično ide uz robustno kućište oštrih linija i Tudorovu novu integrisanu narukvicu s pet karika – tri široke brušene i dve tanke polirane. Zavisno od verzije sata, kućište ima prečnik 41, 38, 34 ili 28 mm, izrađeno je od nerđajućeg čelika ili kombinacije nerđajućeg čelika i žutog zlata, s gornje strane je prekriveno safirnim staklom, vodootporno je do 100 m i ima krunicu na navoj. Brojčanik ima crnu, srebrnu, tamnoplavu, bež ili sedefnu verziju, s opcijom dijamanata.

Modele iz kolekcije pokreću tri ETA-ina mehanizma, zavisno od veličine sata. Tako 41-milimetarski  modeli imaju automatski kalibar 2834 s 25 rubina, 38-časovnom rezervom snage, radnom frekvencijom od 28.800 vibracija na sat i funkcijama časova, minuta, sekundi, datuma i dana u nedelji; modeli od 38 mm i 34 mm imaju automatski kalibar 2824 s 25 rubina, 38-časovnom rezervom snage, radnom frekvencijom od 28.800 vibracija na čas i funkcijama časova, minuta sekundi i datuma, a 28-milimetarske modele napaja automatski kalibar 2671 s istim specifikacijama kao prethodno opisani 2824.Kolekcija Tudor Royal ima čak 52 modela među kojima zaista svako može da nađe nešto za sebe, a cene se kreću od 1.980 evra za osnovne čelične modele do 3.800 evra za čelično-zlatne modele s dijamantima.

Kao najzanimljivije izdvajamo muški model m28600-0005 s 41-milimetarskim čeličnim kućištem i tamnoplavim brojčanikom s prozorčićem za dan u nedelji, koji neodoljivo podseća na Rolexov vanvremenski Day-Date, a košta 2.230 evra, i ženski model m28403-0007 s 34-milimetarskim čelično-zlatnim kućištem i sedefnim brojčanikom ukrašenim dijamantima, koji odiše luksuzom i glamurom, a cena mu je 3.840 evra.
 


OSTALE TEME NEDELJE
 • Solarno punjenje za bezbrižne avanture TEMA NEDELJE

  Solarno punjenje za bezbrižne avanture

  Instinct Solar, fēnix 6S Pro Solar, fēnix 6 Pro Solar i tactix Delta Solar 
   

  OBJAVLJENO: 05.03.2021
 • Pilotski sat za vojnu elitu TEMA NEDELJE

  Pilotski sat za vojnu elitu

  Pilot’s Watch Chronograph TOP GUN Edition „SFTI“ inspirisan je posebnim časovnikom Strike Fighter Tactics Instructor, koji je bio ...

  OBJAVLJENO: 11.01.2021
 • Piaget - dobitnik ovogodišnje Zlatne kazaljke TEMA NEDELJE

  Piaget - dobitnik ovogodišnje Zlatne kazaljke

  Osvajač Zlatne kazaljke (Aiguille d’Or) za najbolji sat na ovogodišnjem Grand Prix d’Horlogerie de Genève (GPHG) je ...

  OBJAVLJENO: 17.11.2020

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 700 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1690 dinara.