x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Počinje 28. ženevski salon satova TEMA NEDELJE

Počinje 28. ženevski salon satova

U ponedeljak 15. januara 2018. u kompleksu Palexpo počinje 28. ženevski salon satova (Salon International de la Haute Horlogerie). Na njemu će najnovije modele predstaviti rekordnih trideset pet časovničarskih brendova.  

OBJAVLJENO: 14.01.2018

» Podeli na Facebooku


U standardnom delu manufakturama A. Lange & Söhne, Audemars Piguet, Baume & Mercier, Cartier, Girard-Perregaux, Greubel Forsey, IWC Schaffhausen, Jaeger-LeCoultre, Montblanc, Officine Panerai, Parmigiani Fleurier, Piaget, Richard Mille, Roger Dubuis, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin i  Van Cleef & Arpels ove godine priključiće se izuzetno popularni francuski modni brend Hermès.
 
Carré des Horlogers, deo rezervisan za nezavisne izlagače, 2018. će, uz prošlogodišnje brendove Christophe Claret, Grönefeld, H. Moser & Cie, Hautlence, HYT, Kari Voutilainen, Laurent Ferrier, MB&F, Ressence, RJ-Romain Jerome, Speake-Marin i Urwerk, prvi put ugostiti i manufakture Armin Strom, Chronométrie Ferdinand Berthoud, DeWitt, Élégante by F.P.Journe i Romain Gauthier.
 
Prostor Salona je ove godine obogaćen zanimljivim i korisnim komunikacijskim centrom s auditorijem sa sto mesta za sedenje. Centar je namenjen prezentacijama, raspravama i intervjuima s CEO-ima.
 
Salon će i ovog puta poslednjeg dana svoja vrata otvoriti širokoj publici.
 
Kao i svake godine Mila Bulimbašić, urednica časopisa Satovi i nakit, prisustvovaće ovom prestižnom događaju. Vesti s lica mesta možete pratiti na našem portalu www.satoviinakit.rs i Facebook stranici Satovi i nakit. 


OSTALE TEME NEDELJE
 • Gadžeti za ljubitelje nebeskih visina TEMA NEDELJE

  Gadžeti za ljubitelje nebeskih visina

  Današnje modele možemo prepoznati po natprosečnoj veličini, crnom brojčaniku, velikim belim brojevima – takvi su izvorno bili da bi se funkcije ...

  OBJAVLJENO: 10.05.2018
 • Satovi s providnim poklopcem TEMA NEDELJE

  Satovi s providnim poklopcem

  Kod prepoznavanja mehanizma – da li je reč o originalu ili o falsifikatu - stručnjak ne mora da otvara sat već razliku može da uoči gledajući kroz ...

  OBJAVLJENO: 27.04.2018
 • Sve o satovima za jedriličare TEMA NEDELJE

  Sve o satovima za jedriličare

  Početkom 20. veka brojni časovničarski brendovi su razvili mehanizme namenjene jedriličarima s odbrojavanjem 5 minuta i kazaljku koja je brojala sekunde ...

  OBJAVLJENO: 21.04.2018
 • Masovni, konfekcijski proizvodi TEMA NEDELJE

  Masovni, konfekcijski proizvodi

  U ovom nastavku feljtona o tome kako francuski figuralni satovi, koji su u 18. i u prvim decenijama 19. veka bili perjanica evropskog časovničarstva, postaju ...

  OBJAVLJENO: 10.04.2018

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Ukupna cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.