x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Phillips aukcija jedinstvenih satova TEMA NEDELJE

Phillips aukcija jedinstvenih satova

Poznata aukcijska kuća Phillips 7. novembra ove godine održaće šestu aukciju jedinstvenih satova.

OBJAVLJENO: 03.07.2015

» Podeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Richard-Mille-RM27-02-Rafael-Nadal F_P_Journe_Tourbillon_Souverain_Bleu Patek_Philippe_5016A Voutilainen_GMT-6 Tudor_Black_Bay_One Chopard_Superfast_Chrono_Porsche_919

Poznata aukcijska kuća Phillips 7. novembra ove godine održaće šestu aukciju jedinstvenih satova. Prihod od prodaje biće usmeren u dobrotvorne svrhe. Do sada je 43 brenda potvrdilo učešće, a neki su već i objavili koje će modele ponuditi tom prilikom.

Tako je kuća Richard Mille donirala prototip Tourbillon RM 27-02 Rafael Nadal modela. Odlikuje ga kućište od TPT kvarca, integrisano sa mehanizmom.

Hublot je ponudio Classic Fusion Britto model, kombinaciju modernog dizajna i pop umetnost. On ima emajlirani brojčanik koji je dizajnirao brazilski umetnik Romero Brito.

Tourbillon Souverain Bleu model kuće F. P. Journe ima kućište od tantaluma. Sat sa vidljivim turbijonom poseduje plavi brojčanik koji reflektuje svetlo poput ogledala. Sam mehanizam izrađen je od 18-karatnog ružičastog zlata.

Patek Philippe pridružio se tom događaju sa oživljenim 5016 modelom, proizvođenim od 1993. do 2011. godine. Specijalno za tu priliku dodat mu je plavi emajlirani brojčanik, a od komplikacija poseduje turbijon, minutni ponavljač i večiti kalendar.

Voutilainen je predstavio GMT-6 model sa novim kućnim mehanizmom. Posebnost mehanizma ogleda se u dva zaprečna točkića povezana sa balansnim točkom, koji doprinose većoj stabilnosti.

Tudor je preradio popularni Black Bay i oduševio sve poklonike bogate istorije tog brenda. Black Bay One predstavlja direktnu reinterpretaciju Submariner 7923 modela iz pedestih godina prošlog veka.

Chopard je u saradnji sa Markom Veberom dizajnirao Superfast Chrono Porsche 919 model. Beli brojčanik poseduje detalje koji asociraju na svet auto-trka, a na poklopcu sata nalazi se Veberov potpis.OSTALE TEME NEDELJE

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.