x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Ovog leta roni se s Paneraijem na ruci TEMA NEDELJE

Ovog leta roni se s Paneraijem na ruci

Inspiraciju za nove satove iz ronilačke kolekcije Submersible Panerai je pronašao u letnjim radostima i svojim ambasadorima..

OBJAVLJENO: 05.07.2019

» Podeli na Facebooku


Officine Panerai, italijanski časovničarski brend poznat po kvalitetnim, dizajnerski upečatljivim modelima koji imaju robustno kućište s „branikom“ za krunicu i jednostavni ali elegantni brojčanik s velikim kazaljkama i oznakama vremena, ovo leto je odlučio da dočeka spreman, pa je na ovogodišnjem ženevskom salonu satova predstavio niz novih modela iz ronilačke kolekcije Submersible.

 
Najzanimljiviji novi modeli Submersiblea su oni posvećeni Majku Hornu, Submersible Mike Horn Edition 47MM ref. PAM00984 i ref. PAM00985, jer donose originalan dizajn i izrađeni su od EcoTitaniuma, tj. Paneraijevog recikliranog titanijuma, čime simbolizuju Hornovu borbu za zaštitu okoline. 

Crni brojčanik ima velike luminiscentne kazaljke i oznake vremena, luminiscencijom obrubljeni podbrojčanik malih sekundi na 9 časova i prozorčić za datum na 3 sata. Obe reference, koje se razlikuju po boji luminiscentnog sadržaja (zelen kod modela PAM00984, plav kod modela PAM00985) pokreće manufakturni automatski kalibar P. 9010 s 31 rubinom, 72-časovnom rezervom snage, dva kućišta opruga i frekvencijom od 28.800 vibracija na čas. Satovi idu uz čvrst kaiš od reciklirane plastike, a dostupni su u ograničenoj seriji od po 19 primeraka.
 
Više u novom broju Satova i nakita br.25.

Iz časopisa Satovi & nakit, leto 2019.

 
 
 


OSTALE TEME NEDELJE
 • IWC-ov kultni Portugieser Chronograph u novom izdanju! TEMA NEDELJE

  IWC-ov kultni Portugieser Chronograph u novom izdanju!

  Na izložbi Watches & Wonders u Šangaju IWC Schaffhausen prvi put je predstavio kultni Portugieser Chronograph na narukvici od nerđajućeg čelika....

  OBJAVLJENO: 11.09.2020
 • Ženevski dani satova u avgustu 2020! TEMA NEDELJE

  Ženevski dani satova u avgustu 2020!

  Nekoliko luksuznih časovničarskih brendova odlučilo da u avgustu organizuje Ženevske dane satova – jedino predstavljanje satova u 2020. godini!

  OBJAVLJENO: 16.06.2020
 • Zvezde obožavaju satove TEMA NEDELJE

  Zvezde obožavaju satove

  Kluni i Omega, Bekam i Tudor, Seiko i Đoković, Pit i Breitling – samo su neki od savršenih parova zvezda i satova ...

  OBJAVLJENO: 11.05.2020
 • SEIKO Prospex LX SNR033 TEMA NEDELJE

  SEIKO Prospex LX SNR033

  Seiko je svoju popularnu kolekciju Prospex obogatio satovima koje pokreće patentirani automatski kalibar s kvarcnim oscilatorom Spring-Drive. 

  OBJAVLJENO: 03.04.2020

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 700 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1690 dinara.