x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Obnova najpopularnije Breitlingove kolekcije TEMA NEDELJE

Obnova najpopularnije Breitlingove kolekcije

Kolekcijom Superocean Héritage II, sastavljenom od dva klasična i jednog hronografskog ronilačkog modela, Breitling je obeležio šezdeseti rođendan popularnog Superoceana.

OBJAVLJENO: 28.07.2017

» Podeli na Facebooku


Jubilarni šezdeseti rođendan popularnog ronilačkog sata Superocean, švajcarski brend Breitling odlučio je da proslavi predstavljanjem nove sportske kolekcije satova Superocean Héritage II.

Na tržište plasiran 1957. kao profesionalni sat za ronioce, Superocean je vrlo brzo oduševio ljubitelje sportskih časovnika i zahvaljujući svom kvalitetu, pouzdanosti i visokim performansama postao jedan od najtraženijih ronilačkih modela.

Očuvanje istorijskog duha

Svestan vrednosti i istorijskog uticaja ovog ronilačkog sata, breitling je 2007, povodom pedesetogodišnjice kreiranja prvog Superoceana, dizajnirao počasnu kolekciju časovnika Superocean Héritage, čiji je zadat bio očuvanje duha izvornog modela. Superocean Héritage je s vremenom postala jedna od najpopularnijih Breitlingovih kolekcija.

Nova kolekcija Superocean Héritage II, koja je koncipirana kao spoj estetskih detalja istorijskog Superoceana s modernim funkcionalnim elementima, logičan je i dostojan naslednik prve Héritage kolekcije.

Više u časopisu Satovi i nakit broj 21, godina X, leto 2017   


OSTALE TEME NEDELJE

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.