x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Nova Panerai kolekcija TEMA NEDELJE

Nova Panerai kolekcija

Uvođenje nove Luminor Due kolekcije velika je vest za sve ljubitelje brenda Panerai.

OBJAVLJENO: 18.05.2016

» Podeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

panerai_luminor_due_pam674 panerai_luminor_due_pam674_movement panerai_luminor_due_pam675

Sa dve kolekcije u ponudi – atraktivnim ronilačkim Luminor i nešto elegantnijim Radiomir modelima, Panerai je donedavno zadovoljavao svu tražnju. Zato je uvođenje nove, Luminor Due kolekcije velika vest za sve ljubitelje brenda Panerai.
 
Novi Luminor Due modeli na prvi pogled ne razlikuju se previše od ostalih iz Luminor kolekcije. Međutim, pogled sa bočne strane pokazuje i te kakvu razliku. Naime, kućišta Luminor Due modela tanja su za 40 posto u odnosu na klasičnu seriju, što je vodootpornost smanjilo na 30 metara. Ipak, baš zahvaljujući tome očuvana je atraktivnost Luminor modela, kao i doza elegancije koja krasi Radiomir.
 
U ponudi su četiri nova modela: ručno navijani PAM676 (čelično kućište) i PAM677 (kućište od ružičastog zlata) sa trodnevnom rezervom snage, prečnikom od 42 mm i visinom od 10,5 mm; kao i automatski PAM674 (čelično kućište) i PAM675 (kućište od ružičastog zlata) takođe sa trodnevnom rezervom snage, ali je kućište prečnika 45 mm visoko 10,7 mm.  


OSTALE TEME NEDELJE

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.