x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Nova Hublot kolekcija TEMA NEDELJE

Nova Hublot kolekcija

Hublot je u saradnji sa italijanskim proizvođačem superautomobila, kompanijom Ferrari, predstavio tri nova modela u okviru Big Bang Ferrari kolekcije.

OBJAVLJENO: 02.12.2016

» Podeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Hublot_Big_Bang_Ferrari_1 Hublot_Big_Bang_Ferrari_2 Hublot_Big_Bang_Ferrari_4

Hublot je u saradnji sa italijanskim proizvođačem superautomobila, kompanijom Ferrari, predstavio tri nova modela u okviru Big Bang Ferrari kolekcije. Novi dizajn spaja napredna tehnička rešenja razvijena u okviru kuće Hublot i dizajnerski jezik kompanije Ferrari. 
 
Dizajn brojčanika kod tri nova modela inspirisan je instrumentima koji se sreću u Ferrarijevim automobilima. Kućište je takođe preoblikovano u odnosu na klasične Big Bang modele, te sada poseduje tečnije linije, dok su tasteri hronografa oblikovani po uzoru na papučice gasa i kočnice automobila. 
 
Kućište prečnika 45 mm može biti od titanijuma, zlata i ugljeničnih vlakana. Od titanijuma biće izrađeno 1.000 primeraka, a od zlata i ugljeničnih vlakana po 500. 
 
Sva tri modela pokreće isti mehanizam koji nosi naziv UNICO. Radi se o flajbek hronograf mehanizmu koji poseduje duplu spojnicu i stupčasti točak, vidljiv kroz skeleton mehanizam. Delovi zaprečnog sklopa izrađeni su od silicijuma. U mehanizmu ima ukupno 330 komponenata, radi na frekvenciji od 28.800 vibracija po času i poseduje rezervu snage od 72 časa.


OSTALE TEME NEDELJE

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.