x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Nemački ronilački satovi TEMA NEDELJE

Nemački ronilački satovi

S WatchTimea prenosimo izbor pet robustnih, ronilačkih satova manje poznatih nemačkih brendova koji su se pojavili 2013. godine

OBJAVLJENO: 14.03.2014

» Podeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Muhle_Glashutte_Rasmus_2000_01 Nomos_Glashutte_Ahoi Sinn_T1_EZM_14 Tutima_M2_01 UTS_4000M_Professional_Diver

Mühle-Glashütte Rasmus 2000

Mühle-Glashütte je sarađivao s roniocima iz Instituta Rostock u razvoju sata Rasmus 2000. Kazaljke, brojevi i satni indikatori napravljeni su u tehnici SuperLuminova kako bi omogućili bolju vidljivost pod vodom. Rasmus 2000, nazvan po svecu Rasmusu - zaštitniku pomoraca, vodootporan je do 2000 metara, a ima automatski mehanizam i 38 časova rezerve snage.

Nomos Ahoi

Glashuutteov Nomos Ahoi je prvi ronilački sat u ponudi ovog brenda. Ima kućište prečnika 40 mm i vrlo jednostavan, čist dizajn belog brojčanika. Vodootporan je do 200 m, a vodootporan mu je i crni kaiš napravljen od tkanine.

Sinn T1 EZM 14

Sinnov T1 EZM 14 je poslednji u kolekciji satova Mission, osmišljenih za profesionalne ronioce. Ima kućište prečnika 45 mm, potpuno napravljeno od titanijuma, pa može da podnese dubinu od 1000 metara. Ima i sistem za otklanjanje vlage koji koristi sulfatnu kapsulu za isušivanje i unutrašnji gas koji sprečava prodor kiseonika i vlage u kućište.

Tutima M2

Tutimin M2 ima kućište od titanijuma koje je otporno na udarce, vlagu i magnetne uticaje. Hronografski mehanizam okružen je kombinacijom mekog gvožđa i mu-metala, legure nikla i gvožđa koja ima antimagnetna svojstva. Kazaljke i indikatori sata napravljeni su od luminiscentnog materijala.

UTS 4000M Professional Diver

UTS-ov sat 4000M Professional Diver, kao što stoji u nazivu, vodootporan je do 4000 metara, a ima kućište koje je napravljeno od jednog komada nerđajućeg čelika, prečnika 45 mm. Šest milimetara debelo safirno staklo osigurano je obručem od nerđajućeg čelika koje je pričvršćeno sa šest vijaka.

 


OSTALE TEME NEDELJE

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.