x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Najveća Patekova izložba do sada TEMA NEDELJE

Najveća Patekova izložba do sada

Nedavno je završena do sada najveća izložba Patek Philippe satova.

OBJAVLJENO: 11.06.2015

» Podeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Patek_Philippe_Watch_Art_Grand_Exhibition_2 Patek_Philippe_Watch_Art_Grand_Exhibition_3 Patek_Philippe_Watch_Art_Grand_Exhibition_4 Patek_Philippe_Watch_Art_Grand_Exhibition_5 Patek_Philippe_Watch_Art_Grand_Exhibition_6 Patek_Philippe_Watch_Art_Grand_Exhibition_7

Nedavno je završena do sada najveća izložba Patek Philippe satova. Održana je u londonskoj Saatchi galeriji  od 27. maja do 7. juna, a privukla je više od 25.000 posetilaca. Priprema ovog događaja trajala je dve godine. Bilo je izloženo približno 400 eksponata u 21 tematskoj prostoriji na 2.000 kvadratnih metara. Tijeri Stern, predsednik Patek Philippe manufakture, u kratkom govoru upoznao je prisutne sa tradicijom kuće.

Izložbeni eksponati bili su raznoliki, te je za svakog bilo ponešto. Posebno se isticala kraljevska kolekcija od 15 satova. Kao perjanica kolekcije pažnju je privlačio džepni sat kraljice Viktorije, izrađen od zlata i ukrašen dijamantima u obliku ruža. Svojom jedinstvenošću pažnju je privlačio i prvi švajcarski ručni sat napravljen 1868. godine za izvesnu mađarsku groficu.


OSTALE TEME NEDELJE

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.