x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Lady Arpels Zodiac TEMA NEDELJE

Lady Arpels Zodiac

Van Cleef and Arpels je još 1950. kolekciju nakita od žutog zlata posvetio znakovima zodijaka. Tema je nedavno ponovljena u kolekciji Palais de la chance sa dvanaest unikatnih nakitnih primeraka.

OBJAVLJENO: 21.03.2014

» Podeli na Facebooku


Ove godine je Van Cleef & Arpels obnovio tradiciju sa izvrsnim setom od dvanaest časovnika u ograničenoj seriji, na kojima su predstavljeni znakovi zapadnog zodijaka: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica, Vaga, Škorpion, Strelac, Jarac, Vodolija i Ribe.

Specijalne gravure korišćene su za svaki od četiri elementa – zemlju, vodu, vatru i vazduh – koje su zatim prekrivene slojem providnog emajla u zelenoj, svetloplavoj, tamnoplavoj i crvenoj boji. Aplikacije stvaraju osećaj dubine, a motivi su izrađeni od zlata i prekriveni dragim kamenjem. Svaka konstelacija pojedinog znaka ucrtana je na pozadini sata. Svi časovnici imaju kućište od belog zlata, prečnika 38 mm i ram, krunicu i šnalu na kaišu optočenu okruglim dijamantima. Pokreće ih mehanizam na ručno navijanje i u ograničenoj su seriji od 22 primerka.

Sat Lady Arpels Zodiac Aries Extraordinary Dial ima brojčanik od žutog i belog zlata, žutih i belih dijamanata, providnog emajla i bisera i tamnocrveni kaiš od aligatorske kože.

Sat Lady Arpels Zodiac Taurus Extraordinary Dial ima brojčanik od belog zlata, dijamanata, providnog emajla, bisera i lapis lazulija, odnosno ultramarin dragog kamenja i tamnozeleni kaiš od aligatorske kože.

Sat Lady Arpels Zodiac Gemini Extraordinary Dial ima brojčanik od belog zlata, dijamanata, providnog emajla i bisera i beli kaiš od aligatorske kože.

Sat Lady Arpels Zodiac Cancer Extraordinary Dial ima brojčanik od belog i ružičastog zlata, dijamanata, ružičastih safira, providnog emajla, bisera i oniksa i tamnoplavi kaiš od aligatorske kože.

Sat Lady Arpels Zodiac Leo Extraordinary Dial ima brojčanik od žutog i belog zlata, žute i bele dijamante, providnog emajla i bisera i tamnocrveni kaiš od aligatorske kože.

Sat Lady Arpels Zodiac Virgo Extraordinary Dial ima brojčanik od belog zlata, dijamanata, providnog emajla i bisera i tamnozeleni kaiš od aligatorske kože.

Sat Lady Arpels Zodiac Libra Extraordinary Dial ima brojčanik od belog i žutog zlata, belih i žutih dijamanata, providnog emajla i bisera i beli kaiš od aligatorske kože.

Sat Lady Arpels Zodiac Scorpio Extraordinary Dial ima brojčanik od belog zlata, dijamanata, opala, providnog emajla, bisera, tirkiza i tamnoplavi kaiš od aligatorske kože.

Sat Lady Arpels Zodiac Sagittarius Extraordinary Dial ima brojčanik od žutog i belog zlata, žutih i belih dijamanata, providnog emajla i bisera i tamnocrveni kaiš od aligatorske kože.

Sat Lady Arpels Zodiac Capricorn Extraordinary Dial ima brojčanik od belog i žutog zlata, belih i žutih dijamanata, providnog emajla i bisera i tamnozeleni kaiš od aligatorske kože.

Sat Lady Arpels Zodiac Aquarius Extraordinary Dial ima brojčanik od belog zlata, dijamanata, providnog emajla, bisera i lapis lazulija odnosno ultramarina i beli kaiš od aligatorske kože.

Sat Lady Arpels Zodiac Pisces Extraordinary Dial ima brojčanik od belog i žutog zlata, belih i žutih dijamanata, providnog emajla i bisera i tamnoplavi kaiš od aligatorske kože.

 


OSTALE TEME NEDELJE
 • Ženevski dani satova u avgustu 2020! TEMA NEDELJE

  Ženevski dani satova u avgustu 2020!

  Nekoliko luksuznih časovničarskih brendova odlučilo da u avgustu organizuje Ženevske dane satova – jedino predstavljanje satova u 2020. godini!

  OBJAVLJENO: 16.06.2020
 • Zvezde obožavaju satove TEMA NEDELJE

  Zvezde obožavaju satove

  Kluni i Omega, Bekam i Tudor, Seiko i Đoković, Pit i Breitling – samo su neki od savršenih parova zvezda i satova ...

  OBJAVLJENO: 11.05.2020
 • SEIKO Prospex LX SNR033 TEMA NEDELJE

  SEIKO Prospex LX SNR033

  Seiko je svoju popularnu kolekciju Prospex obogatio satovima koje pokreće patentirani automatski kalibar s kvarcnim oscilatorom Spring-Drive. 

  OBJAVLJENO: 03.04.2020
 • U prodaji je novi broj časopisa Satovi i nakit! TEMA NEDELJE

  U prodaji je novi broj časopisa Satovi i nakit!

  U ovom broju pišemo o najvažnijim časovničarskim nagradama, odnosno o satovima godine...

  OBJAVLJENO: 20.12.2019

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.