x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Kolekcija za ljubitelje biciklizma TEMA NEDELJE

Kolekcija za ljubitelje biciklizma

Festina je ove godine predstavila novu Chrono Bike kolekciju, namenjenu muškarcima, i to pre svega biciklistima

OBJAVLJENO: 19.07.2013

» Podeli na Facebooku


Piše: Ana Šiklić

Tour de France Chrono Bike Collection je nova Festinina kolekcija za 2013. godinu, namenjena muškarcima, a pre svega biciklistima. Ova specijalna ograničena serija posvećena je  stogodišnjici najveće biciklističke trke na svetu, Tour de France, čiji je Festina zvanični merač vremena.

Biciklistički dizajn
Dizajn ovih satova očigledno je inspirisan elementima bicikla, što se prvenstveno vidi po nanizanim pločicama na kaišu, koje izgledaju kao delovi lanca bicikla. A sportski dizajn naglašen je i pomoću satnih indeksa i tri podbrojčanika koji isto tako podsećaju na građu bicikla.Ova specijalna ograničena serija posvećena je stogodišnjici najveće biciklističke trke na svetu, Tour de France, čiji je Festina zvanični merač vremena Kolekciju Chrono Bike čini šesnaest primeraka, od čega je osam sa silikonskim kaiševima koji se po boji slažu s bojom brojčanika, a osam je napravljeno od čelika. Ove robustne, pa ipak elegantne satove pokreće kvarcni analogni mehanizam u kućištu koje je napravljeno od 316L nerđajućeg čelika s prečnikom od 44,50 mm. Brojčanik je dodatno zaštićen s tri sloja mineralnog antirefleksnog stakla, što mu daje veću izdržljivost i savršenu vidljivost.

Bolja preglednost
Radi bolje preglednosti ovi časovnici imaju i svetleće kazaljke i indekse, a vodootporni su do sto metara. Ove sportske satove moguće je nabaviti i u verziji Black Limited Edition Chrono Bike s dodatnim čeličnim kaišem i alatom za menjanje, koji ide u posebnom pakovanju za ovaj model.


OSTALE TEME NEDELJE
 • Ženevski dani satova u avgustu 2020! TEMA NEDELJE

  Ženevski dani satova u avgustu 2020!

  Nekoliko luksuznih časovničarskih brendova odlučilo da u avgustu organizuje Ženevske dane satova – jedino predstavljanje satova u 2020. godini!

  OBJAVLJENO: 16.06.2020
 • Zvezde obožavaju satove TEMA NEDELJE

  Zvezde obožavaju satove

  Kluni i Omega, Bekam i Tudor, Seiko i Đoković, Pit i Breitling – samo su neki od savršenih parova zvezda i satova ...

  OBJAVLJENO: 11.05.2020
 • SEIKO Prospex LX SNR033 TEMA NEDELJE

  SEIKO Prospex LX SNR033

  Seiko je svoju popularnu kolekciju Prospex obogatio satovima koje pokreće patentirani automatski kalibar s kvarcnim oscilatorom Spring-Drive. 

  OBJAVLJENO: 03.04.2020
 • U prodaji je novi broj časopisa Satovi i nakit! TEMA NEDELJE

  U prodaji je novi broj časopisa Satovi i nakit!

  U ovom broju pišemo o najvažnijim časovničarskim nagradama, odnosno o satovima godine...

  OBJAVLJENO: 20.12.2019

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.