x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Jubilej Grand Seika TEMA NEDELJE

Jubilej Grand Seika

Od samih početaka svaki Grand Seiko sat rađen je u skladu sa visokim standardima.

OBJAVLJENO: 13.07.2015

» Podeli na Facebooku


Grand Seiko, luksuzni podbrend kompanije Seiko, osnovan je 1960. godine. Od samih početaka svaki Grand Seiko sat rađen je u skladu sa visokim standardima koji se odnose na: preciznost, izdržljivot, preglednost i lepotu. Danas Grand Seiko u ponudi ima širok spektar modela, od elegantnih do ronilačkih, sa mehaničkim, Spring Drive, ali i kvarcnim mehanizmima.

Povodom 55. godišnjice predstavljen je Grand Seiko Spring Drive hronograf u ograničenoj seriji. U njemu se nalazi napredni 9R96 Spring Drive mehanizam. Rezerva snage iznosi 72 časa. Zagarantovana je preciznost od pola sekundne dnevno, odnosno 10 sekundi mesečno. Na rotoru mehanizma nalazi se amblem lava od 18-karatnog zlata.

Crna keramička tahimetarska skala izuzetno je otporna na ogrebotine. Ujedno, ovo je prvi put da je  za izradu jednog Grand Seiko modela upotrebljena keramika. Ostatak kućišta i narukvica su od titanijuma, dok je poklopac kućišta providan. Brojčanik u tamnoplavoj boji, karakterističnoj za Grand Seiko, zajedno sa poliranim satnim markerima i kazaljkama pruža odličnu čitljivost. Prečnik kućišta iznosi 43,5 mm, a visina 16,5 mm. Krunica i dugmići su ušrafljujući. Novi model biće proizveden u svega 400 primeraka.


OSTALE TEME NEDELJE
 • Ženevski dani satova u avgustu 2020! TEMA NEDELJE

  Ženevski dani satova u avgustu 2020!

  Nekoliko luksuznih časovničarskih brendova odlučilo da u avgustu organizuje Ženevske dane satova – jedino predstavljanje satova u 2020. godini!

  OBJAVLJENO: 16.06.2020
 • Zvezde obožavaju satove TEMA NEDELJE

  Zvezde obožavaju satove

  Kluni i Omega, Bekam i Tudor, Seiko i Đoković, Pit i Breitling – samo su neki od savršenih parova zvezda i satova ...

  OBJAVLJENO: 11.05.2020
 • SEIKO Prospex LX SNR033 TEMA NEDELJE

  SEIKO Prospex LX SNR033

  Seiko je svoju popularnu kolekciju Prospex obogatio satovima koje pokreće patentirani automatski kalibar s kvarcnim oscilatorom Spring-Drive. 

  OBJAVLJENO: 03.04.2020
 • U prodaji je novi broj časopisa Satovi i nakit! TEMA NEDELJE

  U prodaji je novi broj časopisa Satovi i nakit!

  U ovom broju pišemo o najvažnijim časovničarskim nagradama, odnosno o satovima godine...

  OBJAVLJENO: 20.12.2019

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.