x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Izbor muških satova za praznični poklon TEMA NEDELJE

Izbor muških satova za praznični poklon

Novogodišnji praznici su se približili i pravo je vreme da razmislite o poklonu za vaše najdraže.

OBJAVLJENO: 22.12.2015

» Podeli na Facebooku


Novogodišnji praznici su se približili i pravo je vreme da razmislite o poklonu za vaše najdraže. Iz tog razloga za ovu nedelju pripremili smo izbor muških modela koji će obradovati svakoga ko ih pronađe ispod jelke.

1. Definitivno nećete pogrešiti ako izaberete neki od sportskih Rolex modela. Mi  smo izdvojili Oyster Perpetual 39 mm model, predstavljen sredinom ove godine. Odlikuju ga optimalna veličina kućišta, pristupačnija cena  i mogućnost izbora između tri boje brojčanika.

2. Novitet je i Tudorov North Flag. Sat je inspirisan avanturističkim duhom i bogatom istorijom kompanije. Ima prečnik od 40 mm i spreman je za sve ekstremne prilike. U njemu se nalazi novi MT5621 kućni mehanizam.

3. Omega u okviru Aqua Terra kolekcije nudi širok izbor satova koje odlikuje sportska elegancija. Možete se odlučiti za model na kožnom kaišu ili metalnoj narukvici, tu su i različiti tipovi brojčanika, kao i nova James Bond limitirana serija.

4. Longines je predstavio  Column-Wheel Single Push-Piece hronograf model inspirisan satovima iz prve polovine dvadesetog veka. Hronograf funkcijom upravlja se putem dugmeta postavljenog u okviru krunice, što je nesvakidašnje rešenje. Sat se može dobiti sa crnim ili belim brojčanikom, uz odgovarajući aligatorski kaiš.

5. Kompanija Zenith nedavno je svoju čuvenu El Primero kolekciju upotpunila Sport modelima. Pokreće ih poznati El Primero 400 B mehanizam sa visokom radnom frekvencijom od  36.000 vibracija na čas. Kako se radi o sportskim modelima, mogu se dobiti na gumenom kaišu i metalnoj narukvici, ali u ponudi je i model sa kožnim kaišem.

6. Ulysse Nardin Classico Manufacture modele predstavljene ove godine karakteriše elegantan i sveden dizajn. Dolaze u kućištu prečnika 40 mm izrađenom od zlata. Prvi model ima brojčanik upečatljive tamnoplave boje, drugi je u klasičnoj bež boji. Oba su na elegantnim kožnim kaiševima.

7. Nova limitirana serija Seiko Astron modela posvećena je Novaku Đokoviću.  Na kućište od nerđajućeg čelika nanesen je premaz u boji ružičastog zlata, dok je prsten od crne keramike. U prečniku ima 45 mm. Svaki sat ima svoj jedinstveni broj i nosi Novakov potpis na poklopcu.

8. Fortisov najnoviji model, 19Fortis iz kolekcije Terrestis, inspirisan je satovima iz četrdesetih godina prošlog veka i savršeno se uklapa u trend retro satova. Dolazi u čeličnom kućištu od 40 mm izuzetno male visine - 7,35 mm. Može se dobiti sa dva različita brojčanika – crnim i belim.

9. Kompanija Tissot nedavno je uspostavila saradnju sa NBA košarkašom ligom, što uopšte ne čudi, imajući u vidu velik broj sportskih satova u ponudi. Tissot T-Touch Expert Solar poseduje niz naprednih funkcija, dolazi u laganom titanijumskom kućištu i dostupan je u više različitih kombinacija boja.

10. Heart Beat Manufacture FC-945 iz Frederique Constanta predstavlja spoj klasičnog i elegantnog dizajna sa naprednim tehničkim rešenjima. Pokreće ga manufakturni automatski mehanizam sa silicijumskim zaprečnim sklopom, vidljivim kroz otvor na brojčaniku sata.

11. TAG Heuer u okviru svoje Formula 1 kolekcije nudi širok izbor satova, a mi bi smo ovom prilikom izdvojili atraktivni hronograf model. Pokreće ga automatski kalibar 16, a dolazi u kućištu sa prečnikom od 44 mm.

12. Proizvođač satova Alpina u svojoj ponudi ima atraktivni i izdržljivi Alpiner GMT model. Predstavlja odličan izbor za sve one aktivnim životnim stilom, imajući u vidu vodootpornost od 100 metara, prikaz druge vremenske zone, te nesvakidašnji beli brojčanik.


OSTALE TEME NEDELJE

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.