x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

IWC-ov kultni Portugieser Chronograph u novom izdanju! TEMA NEDELJE

IWC-ov kultni Portugieser Chronograph u novom izdanju!

Na izložbi Watches & Wonders u Šangaju IWC Schaffhausen prvi put je predstavio kultni Portugieser Chronograph na narukvici od nerđajućeg čelika. 

OBJAVLJENO: 11.09.2020

» Podeli na Facebooku


Na izložbi Watches & Wonders u Šangaju IWC Schaffhausen prvi put je predstavio kultni Portugieser Chronograph na narukvici od nerđajućeg čelika. Zahvaljujući ovoj novoj opciji narukvice, elegantan i sportski hronograf postaje još svestraniji i prikladniji za novi niz avantura. Kvalitetna narukvica od nerđajućeg čelika s preklopnom kopčom leptira takođe je dostupna kao dodatak svim novim modelima Portugieser Chronographa, navodi IWC Schaffhausen na svojoj službenoj web stranici.

Portugieser Chronographom IWC je pre više od 20 godina u porodici Portugieser uspostavio sportski dizajn. Zahvaljujući jasnom i otvorenom brojčaniku s dva udubljena podbrojčanika, na 12 i 6 sati, kao i unutrašnjoj prirubnici ispisanoj merilom od četvrt sekunde, bezvremenski moderni hronograf pretvorio se u jedan od najpopularnijih Schaffhausenovih modela.Sada Portugieser Chronograph postaje još svestraniji: IWC je prvi put lansirao verziju kultnog sata s narukvicom od nerđajućeg čelika. Narukvica je s lepim detaljima i dovršena fino poliranim i satenskim površinama. Zahvaljujući preklopnoj leptir  kopči, ergonomski leži na ručnom zglobu i pruža udobnost.
Nova referenca s narukvicom od nerđajućeg čelika (Ref. IW371617) sadrži kućište od nerđajućeg čelika, posrebreni brojčanik, plave kazaljke i aplikacije. Unutra otkucava IWC-ov kalibar 69355. Precizno kretanje hronografa u klasičnom dizajnu točkića vidljivo je kroz zadnju stranu safirnog stakla. Efikasan, dvosmerni sistem navijanja papučice stvara rezervu snage od 46 sati.Nova narukvica od nerđajućeg čelika dostupna je kao dodatak za sve nove modele Portugieser Chronograph (Ref. IW3716).

Saznajte više na službenoj stranici IWC Schaffhausen.

Foto: IWC Schaffhausen

 


OSTALE TEME NEDELJE
 • Ženevski dani satova u avgustu 2020! TEMA NEDELJE

  Ženevski dani satova u avgustu 2020!

  Nekoliko luksuznih časovničarskih brendova odlučilo da u avgustu organizuje Ženevske dane satova – jedino predstavljanje satova u 2020. godini!

  OBJAVLJENO: 16.06.2020
 • Zvezde obožavaju satove TEMA NEDELJE

  Zvezde obožavaju satove

  Kluni i Omega, Bekam i Tudor, Seiko i Đoković, Pit i Breitling – samo su neki od savršenih parova zvezda i satova ...

  OBJAVLJENO: 11.05.2020
 • SEIKO Prospex LX SNR033 TEMA NEDELJE

  SEIKO Prospex LX SNR033

  Seiko je svoju popularnu kolekciju Prospex obogatio satovima koje pokreće patentirani automatski kalibar s kvarcnim oscilatorom Spring-Drive. 

  OBJAVLJENO: 03.04.2020

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 700 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1690 dinara.