x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

IWC-ov kultni Portugieser Chronograph u novom izdanju! TEMA NEDELJE

IWC-ov kultni Portugieser Chronograph u novom izdanju!

Na izložbi Watches & Wonders u Šangaju IWC Schaffhausen prvi put je predstavio kultni Portugieser Chronograph na narukvici od nerđajućeg čelika. 

OBJAVLJENO: 11.09.2020

» Podeli na Facebooku


Na izložbi Watches & Wonders u Šangaju IWC Schaffhausen prvi put je predstavio kultni Portugieser Chronograph na narukvici od nerđajućeg čelika. Zahvaljujući ovoj novoj opciji narukvice, elegantan i sportski hronograf postaje još svestraniji i prikladniji za novi niz avantura. Kvalitetna narukvica od nerđajućeg čelika s preklopnom kopčom leptira takođe je dostupna kao dodatak svim novim modelima Portugieser Chronographa, navodi IWC Schaffhausen na svojoj službenoj web stranici.

Portugieser Chronographom IWC je pre više od 20 godina u porodici Portugieser uspostavio sportski dizajn. Zahvaljujući jasnom i otvorenom brojčaniku s dva udubljena podbrojčanika, na 12 i 6 sati, kao i unutrašnjoj prirubnici ispisanoj merilom od četvrt sekunde, bezvremenski moderni hronograf pretvorio se u jedan od najpopularnijih Schaffhausenovih modela.Sada Portugieser Chronograph postaje još svestraniji: IWC je prvi put lansirao verziju kultnog sata s narukvicom od nerđajućeg čelika. Narukvica je s lepim detaljima i dovršena fino poliranim i satenskim površinama. Zahvaljujući preklopnoj leptir  kopči, ergonomski leži na ručnom zglobu i pruža udobnost.
Nova referenca s narukvicom od nerđajućeg čelika (Ref. IW371617) sadrži kućište od nerđajućeg čelika, posrebreni brojčanik, plave kazaljke i aplikacije. Unutra otkucava IWC-ov kalibar 69355. Precizno kretanje hronografa u klasičnom dizajnu točkića vidljivo je kroz zadnju stranu safirnog stakla. Efikasan, dvosmerni sistem navijanja papučice stvara rezervu snage od 46 sati.Nova narukvica od nerđajućeg čelika dostupna je kao dodatak za sve nove modele Portugieser Chronograph (Ref. IW3716).

Saznajte više na službenoj stranici IWC Schaffhausen.

Foto: IWC Schaffhausen

 


OSTALE TEME NEDELJE
 • Solarno punjenje za bezbrižne avanture TEMA NEDELJE

  Solarno punjenje za bezbrižne avanture

  Instinct Solar, fēnix 6S Pro Solar, fēnix 6 Pro Solar i tactix Delta Solar 
   

  OBJAVLJENO: 05.03.2021
 • Ponešto za svakoga od Tudora TEMA NEDELJE

  Ponešto za svakoga od Tudora

  Nova kolekcija Tudor Royal namenjena i muškarcima i ženama
   
   

  OBJAVLJENO: 04.02.2021
 • Pilotski sat za vojnu elitu TEMA NEDELJE

  Pilotski sat za vojnu elitu

  Pilot’s Watch Chronograph TOP GUN Edition „SFTI“ inspirisan je posebnim časovnikom Strike Fighter Tactics Instructor, koji je bio ...

  OBJAVLJENO: 11.01.2021
 • Piaget - dobitnik ovogodišnje Zlatne kazaljke TEMA NEDELJE

  Piaget - dobitnik ovogodišnje Zlatne kazaljke

  Osvajač Zlatne kazaljke (Aiguille d’Or) za najbolji sat na ovogodišnjem Grand Prix d’Horlogerie de Genève (GPHG) je ...

  OBJAVLJENO: 17.11.2020

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 700 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1690 dinara.