x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Habringov Doppel 2.0 TEMA NEDELJE

Habringov Doppel 2.0

Kalibar A08MR koji pokreće ovaj sat ima sva obeležja male austrijske manufakture uz dodatak genijalnog split-second mehanizma

OBJAVLJENO: 29.03.2013

» Podeli na Facebooku


Marija i Rihard Habring, odnosno Habring 2, ove godine su reinterpretirali dvostruki hronograf u futurističkom dizajnu i dobili nagradu za najbolji sportski sat. Pošto je dizajn ovog sata ležao punih dvadeset godina u fiokama studija, inovativni par se prihvatio posla i posle dve decenije Doppel 2.0 je ugledao svetlost dana. Doppel 2.0 ima kućište od nerđajućeg čelika s prečnikom od 42 mm Upravo je ovaj određeni vremenski period naterao Habringove da odustanu od svog uobičajenog ritma izrade - samo dvanaest primeraka od svakog modela, i naprave dvadeset primeraka Doppela 2.0 u svom ateljeu u Folkemarktu. Kalibar A08MR koji pokreće ovaj sat ima sva obeležja male austrijske manufakture uz dodatak genijalnog split-second mehanizma. Preciznost u hronografskom merenju i superiorna pouzdanost koju ovaj model nudi, rezultat su izrade i sastavljanja vrlo malog broja primeraka. Podbrojčanici koji se ističu na brojčaniku imaju klasičnu orijentaciju istok-zapad da bi osigurali vizuelnu sličnost s originalom. Safirno staklo nudi neograničen pogled na ručno navijani mehanizam. Brojčanik je napravljen u tri verzije: plavoj, sivoj i smeđoj, a svaki ima narandžastu kazaljku. Doppel 2.0 ima kućište od nerđajućeg čelika s prečnikom od 42 mm.


OSTALE TEME NEDELJE

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.