x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Godina kad je sve počelo TEMA NEDELJE

Godina kad je sve počelo

Nova kolekcija je posveta samim počecima Tudora pa je nazvana 1926, po godini njegovog osnivanja

OBJAVLJENO: 01.02.2019

» Podeli na Facebooku


Na ovogodišnjem Baselworldu švajcarski časovničarski brend Tudor, „mlađi brat“ popularnog Rolexa, predstavio je potpuno novu kolekciju Tudor 1926, koja zbog klasičnih linija i sofisticiranog dizajna odskače od robustne sportske estetike po kojoj je Tudor u poslednje vreme poznat. Nova kolekcija je posveta samim počecima brenda pa je nazvana 1926, po godini njegovog osnivanja. 
 
Satovi iz kolekcije Tudor 1926 odlikuju se nenametljivim brojčanikom crne ili srebrne boje, ukrašenim utisnutim mrežastim motivom koji daje utisak elegancije i luksuza. Parne sate prikazuju aplicirane zlatne ili čelične arapske brojke, dok su neparni predstavljeni apliciranim zlatnim ili čeličnim vrhovima strelica ili, kod pojedinih modela, dijamantima. Sate, minute i sekunde pokazuju tanke zlatne ili čelične kazaljke. Podbrojčanik datuma smešten je na 3 sata. Pored navedenog, na brojčaniku pažnju pleni Tudorov logo ispod 12 časova te natpis Rotor Self-Winding iznad 6 sati, koji je preuzet s Tudorovih istorijskih modela. 
 
Okruglo kućište ima čak četiri veličine – 41, 39, 36 i 28 mm - zbog čega će savršeno pristajati i na ženskoj ruci. Postoji u poliranoj čeličnoj verziji i poliranoj čeličnoj verziji s ramom presvučenim 4N ružičastim zlatom. Satovi Tudor 1926 s donje strane su zatvoreni čeličnim poklopcem, imaju čeličnu krunicu na navoj ukrašenu Tudorovom ružom i vodootporni su do 100 m, što znači da se osim u dnevnim i svečanim prilikama mogu nositi i tokom sportskih aktivnosti. 

Više u časopisu Satovi i nakit broj 24, zima 2018.


OSTALE TEME NEDELJE

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.