x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Glashutte Original za žene TEMA NEDELJE

Glashutte Original za žene

Saxonska manufaktura Glashütte Original nedavno je za ovogodišnju sezonu jesen-zima predstavila elegantne i sjajne modele satova žarkih boja, sedefastih brojčanika i ukrašene dijamantima. Novi modeli su Lady Serenade,  PanoMatic Luna i Pavonina.

OBJAVLJENO: 31.10.2014

» Podeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Glashutte-Original-Lady-Serenade Glashutte-Original-PanoMatic-Luna Glashutte-Original-Pavonina-watch Glashutte-Original-Pavonina

Nova linija Lady Serenade predstavlja izrazito ženstven i prefinjen dizajn, s kućištem od ružičastog zlata ili nerđajućeg čelika. Model od nerđajućeg čelika ima brojčanik od sedefa na kome se ističu kazaljke od belog zlata i bleštavi dijamanti, dok model od ružičastog zlata ima smeđi brojčanik s modernim prikazom kazaljki od ružičastog zlata.

Inspirisan simbolikom Meseca, Glashütte Original je dizajnirao model PanoMatic Luna, koji u elegantnim srebrnim nijansama prikazuje Mesečeve mene. Srebrni ram sata karakterističan je za brendov panoramski prikaz datuma smešten na brojčaniku od sedefa, dok tromilimetarski dijamant postavljen na krunici daje pečat ovom modelu. Sat je dostupan sa sjajnobelim ili tamnim Tahiti sedefastim brojčanikom i s crnim kožnim kaišem.

Glashütte Original je kolekciju Pavonina prvi put predstavio prošle godine, a čini je impresivan repertoar različitih ženstvenih modela. Satovi od nerđajućeg čelika dopunjeni su elegantnim i dobro osmišljenim detaljima kao što su svetlucavi kaiševi u nijansama ljubičaste i plave. Kolekciju čine i jednostavni sportski modeli sa srebrnim brojčanikom, glamurozni model s dijamantima ili neobičnim crnim brojčanikom s motivom guilloche, uokviren kućištem od ružičastog zlata. Najnoviji model pridružen ovoj kolekciji ukrašen je sa 513 blistavih dijamanata, s kućištem od belog zlata u obliku jastuka, a ide uz satenski kaiš u bojama orhideje.  

 


OSTALE TEME NEDELJE
 • Ženevski dani satova u avgustu 2020! TEMA NEDELJE

  Ženevski dani satova u avgustu 2020!

  Nekoliko luksuznih časovničarskih brendova odlučilo da u avgustu organizuje Ženevske dane satova – jedino predstavljanje satova u 2020. godini!

  OBJAVLJENO: 16.06.2020
 • Zvezde obožavaju satove TEMA NEDELJE

  Zvezde obožavaju satove

  Kluni i Omega, Bekam i Tudor, Seiko i Đoković, Pit i Breitling – samo su neki od savršenih parova zvezda i satova ...

  OBJAVLJENO: 11.05.2020
 • SEIKO Prospex LX SNR033 TEMA NEDELJE

  SEIKO Prospex LX SNR033

  Seiko je svoju popularnu kolekciju Prospex obogatio satovima koje pokreće patentirani automatski kalibar s kvarcnim oscilatorom Spring-Drive. 

  OBJAVLJENO: 03.04.2020
 • U prodaji je novi broj časopisa Satovi i nakit! TEMA NEDELJE

  U prodaji je novi broj časopisa Satovi i nakit!

  U ovom broju pišemo o najvažnijim časovničarskim nagradama, odnosno o satovima godine...

  OBJAVLJENO: 20.12.2019

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.