x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Gde da čuvate skupe satove? TEMA NEDELJE

Gde da čuvate skupe satove?

Ako imate više od jednog sata, imate kolekciju, i verovatno se pitate šta da radite s njima kada odlazite iz kuće ili grada na duže vreme. S WatchTimea prenosimo tekst u kome se nude tri opcije za sigurno čuvanje dragocenih časovnika.

OBJAVLJENO: 23.07.2014

» Podeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Dottling-Colosimo-Miessafe_satovi-01 Kronometry-02 safe-deposit-box

Prvi predlog je sef u banci. Većina banaka nudi uslugu iznajmljivanja metalne kutije u sigurnoj sobi za malu godišnju naknadu, u kojoj se mogu čuvati skupoceni satovi i nakit ili važni dokumenti. Mada je ovo jedan od najsigurnijih načina zaštite dragocenosti, ako često menjate nakit ili satove moglo bi da vam postane neprijatno da idete u banku i prolazite kroz celi sigurnosni postupak da biste često menjali sadržaj sefa.

Kako bi se sprečila krađa skupocenih satova ili nakita u slučaju provale, drugi predlog je jednostavni metalni kućni sef koji možete sakriti bilo gde. Većina manjih sefova u slučaju provale mogu se lako odneti, zato su bolje opcije korišćenje vijaka i pričvršćivanja na zid ili elektronske ili mehaničke brave sefa.

Kutija za čuvanje je treći predlog za zaštitu skupocenog nakita ili luksuznih satova. Čuvanje časovnika u satnoj kutiji nudi zaštitu od dečje igre i prašine, a neće biti potrebe za podešavanjem i navijanjem sata kada se odlučite da ga nosite.


OSTALE TEME NEDELJE
 • Ženevski dani satova u avgustu 2020! TEMA NEDELJE

  Ženevski dani satova u avgustu 2020!

  Nekoliko luksuznih časovničarskih brendova odlučilo da u avgustu organizuje Ženevske dane satova – jedino predstavljanje satova u 2020. godini!

  OBJAVLJENO: 16.06.2020
 • Zvezde obožavaju satove TEMA NEDELJE

  Zvezde obožavaju satove

  Kluni i Omega, Bekam i Tudor, Seiko i Đoković, Pit i Breitling – samo su neki od savršenih parova zvezda i satova ...

  OBJAVLJENO: 11.05.2020
 • SEIKO Prospex LX SNR033 TEMA NEDELJE

  SEIKO Prospex LX SNR033

  Seiko je svoju popularnu kolekciju Prospex obogatio satovima koje pokreće patentirani automatski kalibar s kvarcnim oscilatorom Spring-Drive. 

  OBJAVLJENO: 03.04.2020
 • U prodaji je novi broj časopisa Satovi i nakit! TEMA NEDELJE

  U prodaji je novi broj časopisa Satovi i nakit!

  U ovom broju pišemo o najvažnijim časovničarskim nagradama, odnosno o satovima godine...

  OBJAVLJENO: 20.12.2019

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.