x
Newsletter prijava

Primajte najnovije vesti iz sveta satova i nakita!

Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita

Gde da čuvate skupe satove? TEMA NEDELJE

Gde da čuvate skupe satove?

Ako imate više od jednog sata, imate kolekciju, i verovatno se pitate šta da radite s njima kada odlazite iz kuće ili grada na duže vreme. S WatchTimea prenosimo tekst u kome se nude tri opcije za sigurno čuvanje dragocenih časovnika.

OBJAVLJENO: 23.07.2014

» Podeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Dottling-Colosimo-Miessafe_satovi-01 Kronometry-02 safe-deposit-box

Prvi predlog je sef u banci. Većina banaka nudi uslugu iznajmljivanja metalne kutije u sigurnoj sobi za malu godišnju naknadu, u kojoj se mogu čuvati skupoceni satovi i nakit ili važni dokumenti. Mada je ovo jedan od najsigurnijih načina zaštite dragocenosti, ako često menjate nakit ili satove moglo bi da vam postane neprijatno da idete u banku i prolazite kroz celi sigurnosni postupak da biste često menjali sadržaj sefa.

Kako bi se sprečila krađa skupocenih satova ili nakita u slučaju provale, drugi predlog je jednostavni metalni kućni sef koji možete sakriti bilo gde. Većina manjih sefova u slučaju provale mogu se lako odneti, zato su bolje opcije korišćenje vijaka i pričvršćivanja na zid ili elektronske ili mehaničke brave sefa.

Kutija za čuvanje je treći predlog za zaštitu skupocenog nakita ili luksuznih satova. Čuvanje časovnika u satnoj kutiji nudi zaštitu od dečje igre i prašine, a neće biti potrebe za podešavanjem i navijanjem sata kada se odlučite da ga nosite.


OSTALE TEME NEDELJE

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 580 dinara, a pretplata na Katalog satova 990 dinara. Cena za obe pretplate sa uračunatim troškovima dostave je 1570 dinara.